📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:33
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wygląda jakby było ustawione.
No w niektórych momentach śmierdzi fake'em
z 3:02 jeszcze kolo(ofiara) przytrzymuje za nogi atakujacego zeby tamten nie spadl i mogl zasadzic.
Tajlandia miejsce gdzie treningi zaczyna się z pierwszymi krokami swoim życiu.
Trenowanie na bambusach siła i wytrzymałość, a same widowisko przepiękne.
Nie to co u nas wychodzą do ringu przy muzyczkach , itd.
A emocję budzi jak raz na rundę kopnie w głowę.
Ps. Dla was wszystko na tym portalu jest fejkowe , ustawione i photoszopowe.
Trenowanie na bambusach siła i wytrzymałość, a same widowisko przepiękne.
Nie to co u nas wychodzą do ringu przy muzyczkach , itd.
A emocję budzi jak raz na rundę kopnie w głowę.
Ps. Dla was wszystko na tym portalu jest fejkowe , ustawione i photoszopowe.
jak można się podniecać ustawianymi walkami? nie kumam.
Nieźle napierdalają Tajlandczycy dobry sport muay thai xD
widowiskowe
kurwa znawcy sztuk walk, to jest walka POKAZOWA, jesli znacie znaczenie tego słowa. Kazda sztuka walki organizuje takie pokazy ;X
dokładnie pokazówka, ale i tak ciekawie się ogląda. W realu też podobnie wygląda ;]
Widać, że się chłopaki Onk Bak'iem inspirowali ^^. Dla tych co twierdzą, że tak wygląda real life muay thai polecam obejrzeć sobie walki z K-1
Narsereg napisał/a:
Widać, że się chłopaki Onk Bak'iem inspirowali ^^
Człowieku , tam nie wiedzą co to telewizja a takie widoki to codzienność.
Narsereg napisał/a:
muay thai polecam obejrzeć sobie walki z K-1
Prędzej IKKC MT i K-1 MAX. Tam można zobaczyć czystą technikę przez chudszych i bardziej szybkich zawodników.
W K-1 masz bardziej otyłych którzy większości wzorują się na technikach bokserskich z mała dynamiką. Dzisiejsze k-1 jest do dupy, pamiętam takie sławy jak Andy Hug , Mirco Filipović , Peter Aearts , Musashi , Ernesto Hoost
yhenoch fajnie, że jesteś w czymś dobry ale to nie znaczy, że masz wszystkich wyśmiewać i wytykać palcami. Zluzuj.
To jest "walka" pokazowa. Nie jest mozliwoscia wykonywanie takich ciosow w prawdiwym pojedynku. Nie jest tak samo mozliwoscia nie zapasc w powazna spiaczke po jednym z ciosow jakie polecialy na samym poczatku, oczywiscie jesli ciosy bylyby prawdziwe. Zreszta co tu gadac , jesi widac ,ze wszystko ustawione
HAHAHAHAHAHAHA yhenoch ZNAWCO, takiego zjeba jak Ty to dawno tu nie widzialem. Naprawde myslales zjebie ze to jest prawdziwa walka? koles idz na trening boksu/muay thai przekonasz sie ze po takich ciosach to z czlowieka nic by nie bylo przez kilka minut. o pierdole i on jeszcze poucza innych XDDD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów