📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:47
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiem, że to już nudne i wiem, że się powtarzam, ale i tak ktoś innym by to powiedział.
Gdyby nie wychodziły z kuchni to nic by się im nie stało.
Gdyby nie wychodziły z kuchni to nic by się im nie stało.
@up. Uprzedziłeś mnie. Też to chciałem napisać.
to sie kurwa nauczcie chodzic na obcasach a nie dupa tylko bezmyslnie krecicie!!!!!
Nie umiesz chodzić na szpilkach to sobie kurwa kup tenisówki.
tylko krypto pedaly bija swoje laski.
a od czego mają kurwa poręcze ?
Ale Panie władzo, ja naprawdę tlyko po schodach chodziłam....Pan włączy sadiisticka
niemiecki jest chujowy, to prawda, ale to tylko kilka prostych zdań do przetłumaczenia... boli?
Nie było telemarku przy lądowaniu.
Kurwa, obejrzałem 1:29min żeby zobaczyć nie zrozumiałą puentę po niemiecku
Nawet nie wiedziałem że można w tym znaleźć tyle piękna, wzruszyłem się.
@up odnośnie tej point'y, znam tylko najistotniejsze niemieckie zwroty i po moim tłumaczeniu wychodzi "Dobry żyd to martwy żyd"
@up odnośnie tej point'y, znam tylko najistotniejsze niemieckie zwroty i po moim tłumaczeniu wychodzi "Dobry żyd to martwy żyd"
chmielu666 napisał/a:
Kurwa, obejrzałem 1:29min żeby zobaczyć nie zrozumiałą puentę po niemiecku
Pi razy drzwi coś takiego leci:
Każdego dnia tysiące kobiet spadają ze schodów. Czy myślisz, że naprawdę [w domyśle: że "same się potykają"]?. Zatrzymajcie przemoc domową. Porozmawiajcie z nami. kobiety-przeciwko-przemocy.de.
Zresztą kurwa przecież nie trzeba nawet znać niemieckiego, to widać na spocie.
A sama wrzutka naprawdę fajna
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów