Takiego strzala od tysona dostac to ja dziekuje
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja jak bym takiego strzała przyjął, to nie był bym w stanie nawet podziękować...
Ten nakaut nie był az tak mocny ...
Obczaj jego najlepsze akcje według mnie to najlepszy bokser w historii szkoda tylko ze tak sie zniszczył .
Obczaj jego najlepsze akcje według mnie to najlepszy bokser w historii szkoda tylko ze tak sie zniszczył .
@up
no po prostu zabójca, kiedyś to fajne te walki były, teraz tylko tańczą w ringu. Piwo
no po prostu zabójca, kiedyś to fajne te walki były, teraz tylko tańczą w ringu. Piwo
komornik1000, ten kolo z 2 minuty to chyba mózg wyjął przed walką, że tyle wytrzymywal
@xtraludek weź nie pierdol, ty normalnie dziekujesz jak dostaniesz cepa na twarz?
No wcześniej był niesamowicie skuteczny ale i też widowiskowy, a w powietrzu latały uszka.
Najlepsza akcja jest w 1:34 ... Nigdy więcej nie widziałem takiej dobrej kombinacji ciosów , przynajmniej nie w tej wadze . Kazdy go uwazał za cpuna i pijaka ale dla mnie to najlepszy bokser w historii . Osobiście nigdy nie odwarzył bym sie wyjsc z nim nawet gdybym wyjał mózg przed walką .
Gdy bede miał chwile wrzuce filmik z wywiadu na ringu gdy jednego dziennikarza uczył jego technik ...zobaczycie porównanie ..zwykłego człowieka .. do Tysona .
Gdy bede miał chwile wrzuce filmik z wywiadu na ringu gdy jednego dziennikarza uczył jego technik ...zobaczycie porównanie ..zwykłego człowieka .. do Tysona .
Ten emotikon w każdym opisie tj. zaczyna mnie irytowac.
Ładnie się zachował bo pomógł trzymać swojego przeciwnika żeby nie upadł. Piwo dla niego;]
~komornik1000 na jakiej podstawie tak uważasz? Tyson faktycznie był niesamowicie utalentowany, efektowny obdarzony dużą siłą i bardzo dobrą techniką, ale zapomina się o tym, że jego prime trwało stosunkowo krótko, a w swoich najlepszych latach nie miał wybitnie mocnej konkurencji. Lista rywali jakich pokonał w porównaniu z tymi których pokonał choćby Lennox Lewis, Ali czy Holyfield nie wygląda tak efektownie. Widzę conajmniej kilku bokserów w historii, którzy walce prime vs prime z Tysonem by wygrali.
@up komornik '' to najlepszy bokser w historii szkoda tylko ze tak sie zniszczył''
On ciągle to ma.
On ciągle to ma.
miał gość parę w tej łapie
Myślałem, że nago walczył, ale poprostu się zlał ze spodenkami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów