📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
garota napisał/a:
A najgorsze że to prehistoria już. Teraz siedzą lamuski i naciskają przyciski aby dron doleciał i zrobił co trzeba. To nie jest świat dla twardych ludzi.
Widzę, że doradca Macierewicza ma konto na Sadisticu. Na pewno wszystko da się dronami załatwić, dlatego amerykanie, niemcy i francuzi nie mają już lotnictwa.
to był wg opisu manewr touch and go czyli lądowanie aż osiądzie na ziemi i znowu start, nie wiem po co to cwiczą bo brzmi bez sensu może żeby zmylić goniącego go myśliwca że ucieka do bazy a potem wraca albo jak goni go inny myśliwiec to żeby wytracić prędkość do tych 200-300 km/h i znaleźć się na jego dupie po starcie co brzmi śmiesznie biorąc pod uwage ze dzisiaj namierzają się rakietami z 5 km ale ja sie nie znam.
po dotknięciu ziemi kiedy juz dodał gazu okazało się że wysiadł lewy silnik czego wczesniej przy duzych predkosciach nie zauwazyl i tak miał refleks zajebisty bo wideo na pewno nie oddaje co się stało z perspektywy pilota przy tej predkosci 200-300 a moze wiecej zniosło na na 10 metrow w lewo w sekunde
po dotknięciu ziemi kiedy juz dodał gazu okazało się że wysiadł lewy silnik czego wczesniej przy duzych predkosciach nie zauwazyl i tak miał refleks zajebisty bo wideo na pewno nie oddaje co się stało z perspektywy pilota przy tej predkosci 200-300 a moze wiecej zniosło na na 10 metrow w lewo w sekunde
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów