Pechowa literówka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wielkie halo o literkę..
No boki zrywać...
Ja pierdole jakie śmieszne nie moge sie uspokoić.
Widać, że koledze do szczęścia dużo nie potrzeba, w więzieniu zapewne by specjalnie upuszczał mydło pod prysznicem żeby zostać zjebanym.
midnightc napisał/a:
Widać, że koledze do szczęścia dużo nie potrzeba, w więzieniu zapewne by specjalnie upuszczał mydło pod prysznicem żeby zostać zjebanym.
"Głodnemu chleb na myśli"
Walcie się, mnie to również rozśmieszyło
BTW Wiem że mam zjebane poczucie humoru ale mi z tym lepiej niż z waszym wysublimowanym noskiem
BTW Wiem że mam zjebane poczucie humoru ale mi z tym lepiej niż z waszym wysublimowanym noskiem
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów