📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
mazga50 napisał/a:
Czyżby ta bijatyka była tym spowodowana?
myślę ze tak, ze tym była spowodowana...
Zobaczyli alkohol i im odjebało. Nic dziwnego że mają zabronione pić.
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Wszystko powinno mieć swoje miejsce, co to za impreza w której trupy nie padają? takoż rzecze Alcybiades co Zara tu Sra! Takoż rzekł waćpan Onufry "Panie Michale! koń mi ustaje!" i ustanął, takoż rzecze Zara tu Sra!
to taka ich świecka tradycja jak zobaczą fajerweki to trzeba się napierdalać żeby wygonić złe duchy
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
To ze maja kupe kasy wcale nie oznacza ze sa cywilizowani.Hołota zawsze zostaje hołota.
Jaki sylwester taki cały rok więc luz
Coś biednie u nich z tymi fajerwerkami, chyba ropa im sie kończy i pierwsze ofiary niedostatku wychodzą w postaci bujki ;D
w emiratach na sylwestra to pewnie sami turyści więc spodziewałbym się raczej angoli
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów