18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
anzicurt 2018-05-30, 18:47
@Abraxus
Z jakiego proszku, robiłem piwo w dużym koncernowym browarze i żadnego proszku nie było czy innej żółci... owszem skracanie czasu fermentacji poprzez podnoszenie temperatury tak. Już to widze jak wypijasz na grillu 12 kraftowych cięzkich browarów typu APA czy czegoś w tym stylu. Powodzenia
Zgłoś
TB303 2018-05-30, 20:02 1
anzicurt napisał/a:

Już to widze jak wypijasz na grillu 12 kraftowych cięzkich browarów typu APA

Właśnie dlatego istnieją piwa pszeniczne - lekkie i orzeźwiające. Zresztą, nie każdy lubi na grillu się upijać - nawet wśród rodziny i przyjaciół.
Ja na przykład jak jestem na grillu w rodzinie lub wśród przyjaciół i znajomych, pije tylko maksymalnie 4 piwa - głównie w/w Weizeny.
Zgłoś
EdmundKemper 2018-05-30, 20:54
Ja pierdolę, tak zepsuć piwo, ja pierdolę, ja pierdolę...
Zgłoś
józekdeluxe 2018-05-30, 20:56 6
Po czym poznać, że ziomek pije drogie rzemieślnicze browary?

Sam Ci o tym powie.

At my signal unleash the shitstorm.
Zgłoś
Wiewór 2018-05-30, 22:11 1
anzicurt napisał/a:

Już to widze jak wypijasz na grillu 12 kraftowych cięzkich browarów typu APA czy czegoś w tym stylu. Powodzenia

O tym właśnie mówię... 12 piw. Po chuj mam wypijac 12 piw?

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
TB303 2018-05-31, 1:33 1
józekdeluxe napisał/a:

Po czym poznać, że ziomek pije drogie rzemieślnicze browary?

Sam Ci o tym powie.

10 złotych = drogie?
Notabene: To działa w obie strony
Zgłoś
jcoob 2018-05-31, 8:08
Cytat:

gówno mi po prostu staje w gardle

No to może przestań tyle tego jeść
Zgłoś
Maja83 2018-05-31, 8:51 1
Prawdziwy mężczyzna nie tyka alko.
Zgłoś
EdmundKemper 2018-05-31, 10:24
Abraxus napisał/a:

O tym właśnie mówię... 12 piw. Po chuj mam wypijac 12 piw?

Może nie 12, ale dobry grill trwa kilka ładnych godzin, jeśli nie jesteś niemową albo schowaną we własnym cieniu pizdeczką to rozmawiasz i zasycha Ci w gardle więc siłą rzeczy musisz się czegoś napić. Przez te kilka godzin siłą rzeczy musisz wypić minimum 6 piw.
Zgłoś
Wiewór 2018-05-31, 10:41
EdmundKemper napisał/a:

Może nie 12, ale dobry grill trwa kilka ładnych godzin, jeśli nie jesteś niemową albo schowaną we własnym cieniu pizdeczką to rozmawiasz i zasycha Ci w gardle więc siłą rzeczy musisz się czegoś napić. Przez te kilka godzin siłą rzeczy musisz wypić minimum 6 piw.

A nie mogę się napić soku albo wody?
Nie potrzebuje piwa i bycia najebanym do nawiązywania kontaktów. Ty potrzebujesz?

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
EdmundKemper 2018-05-31, 11:57 1
Abraxus napisał/a:

A nie mogę się napić soku albo wody?
Nie potrzebuje piwa i bycia najebanym do nawiązywania kontaktów. Ty potrzebujesz?

Możesz. Ale chyba była rozmowa o piwie to skąd nagle wyjeżdżasz z sokiem albo wodą?

Nie potrzebuję alkoholu do rozmowy. Nie wiem skąd taki pomysł przyszedł Ci do głowy.
Zgłoś
Danielo1010 2018-05-31, 15:26
Ściema prawdziwy klocek unosił by się na powierzchni
Zgłoś
anzicurt 2018-05-31, 20:57
@Abraxus
Możesz se pić co chcesz, ale była mowa o piwie. Chodzi o to, że po co gadać "mnie takie gówno staje w gardle". Piwo jak piwo, małe browary też są nastawione na zysk i założe się, że gdzie mogą to też przycinają w ciula. Śmieszni są ludzie co tak gardzą czymś co uważają za gorsze, ale w sumie nie umiesz uzasadnić dlaczego piwo koncernowe jest takie straszne i co powoduje jego stawanie w Twym arystokratycznym gardle.
Zgłoś
Nidrax 2018-05-31, 21:31 2
Oj, wszyscy popadacie w skrajności. Harnasia wypiłem kiedyś raz jeszcze zanim słyszałem co to kraft i też mi nie smakował, bo jest tam tak mało smaku słodu i chmielu, że to smakuje po prostu jakbyś pił kieliszek wódki rozcieńczony w wodzie, dlatego ja też go omijam. Inne piwa da się wypić, tylko kwestia jest: po co? Lekki jasny lager z założenia ma być w smaku nijaki, najlepiej jak najbardziej zbliżony do wody, więc serio lepiej napić się wody, coli czy soku niż takiego już naprawdę jasnego i pustego w smaku piwa. Jak nie mam wyboru, a tym bardziej jak ktoś już coś kupi to nie będę ekstra wychodził i kupował coś dla siebie, by pokazać, że jo to taki dystyngowany, tylko wypiję cokolwiek i nie będę narzekał, że "łolaboga, jakie to straszne, jusz moje szczyny som smaczniejsze", ale jak sam kupuję alkohol na grilla, to skoro nawet byle jaka wiocha w sklepie ma apę czy białe z Żywca, to wolę kupić 4-5 białych, bo są przynajmniej ciekawsze w smaku albo kupić wino i zrobić Sangrię / Tinto de Verano, które mają podobny procentaż i do grilla pasują idealnie.
Prosty wybór: skoro mogę kupić coś lepszego, to po co mam kupować gorsze? Dlatego, że jest tańsze o dwa złote?

Zresztą, są laski, które brzydzą się wziąć chuja do ust i faceci, którzy brzydzą się Harnasiem. Każdy lubi co innego, więc po co drążyć temat
Zgłoś
NietoperzowyToperz 2018-06-05, 23:11
Radzę wcisnąć pauzę na 00:39... i skrolować dalej...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów