📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
nawet po naćpaniu gazem amerykanie pitolą głupoty nisko nasycone IQ xD
Nie rozumiem czym oni ich pompują... Byłem czasem u dentysty, miałem znieczulenia i nie tylko ale nigdy naćpany po tym nie byłem...
Laska ma rozkminę życia... Nie wiem co dostała, ale tez chcę hehe
Kurwo jak chuja do mordy bierzesz to nie płaczesz!! Dziewczyny nie płaczą!!
Pan to zapierdoli.. Jam jest syn królewski.''
,,Kurwy chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Kurwa, już wiem skąd lewarstwo bierze natchnienie do tych swoich idei...
Verdi napisał/a:
Nie rozumiem czym oni ich pompują... Byłem czasem u dentysty, miałem znieczulenia i nie tylko ale nigdy naćpany po tym nie byłem...
Bo tam nie dają tylko zwykłego znieczulenia miejscowego jak u nas, tylko od razu głupiego jasia, bo pewnie hamburgery lubią spierdalać przed dentystą wokół fotela.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów