18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:00
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47
U lekarza
ZaufajMi • 2014-01-30, 21:18
Siedzę sobie w przychodni, lekarz przyjmuje obok rejestracji, więc wszystko widać. Wchodzi cyganeria - matka, troje dzieci (oczywiście wszystkie rzeczy pod pachy od razu).

Podchodzi do rejestracji i nawiązuje się miedzy pielęgniarką, a tą oto cyganką rozmowa odnośnie wyboru nowego lekarza.

-Proszę podać datę urodzenia dziecka.
-Yyyy.. nie wiem
-No jak to nie wie pani? A ile ma dziecko lat?
-No nie wiem, dwa, może trzy.

Pomijając fakt, że jedno dziecko było dokarmiane przez jakąś babkę z poczekalni, a drugie chciało zajebać zabawkę

Oto kolejny powód, aby z cyganami do gazu!

Ok, wracam do kuchni
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
tonieja 2014-01-30, 21:29
wenerolog mmm przepraszam, dermatolog przyjmuje według numerków?
Zgłoś
pr05p3r0 2014-01-30, 21:57 61
Browar za ostatnie zdanie.
Zgłoś
qbswwa 2014-01-30, 23:52 42
Zanim wrócisz, pokaż cycki.
Zgłoś
Gogul 2014-01-30, 23:58 4
ujęło mnie ostatnie zdanie. żeby moja zmywarka była taka posłuszna a tu jeb, programator się zawiesza. Wyskakują errory i drze to morde i czepia się. Czasem restartuję...
Zgłoś
Penc 2014-01-30, 23:59 1
Będą cycki będzie piwo. Inaczej nici z ponownego wyjścia z kuchni.
Zgłoś
WalniętyKnur 2014-01-31, 0:10
Pracosceptyczna romoosoba.
Zgłoś
przem85 2014-01-31, 0:21 10
moj brachol pracuje w panstwowce, czesto przychodzą do niego te brudasy po jakies zaswiadczenia etc. mowil mi ze kiedys byla u niego jakas cyganicha po jakis papier do mopsu (chodziło o jakies dofinansowanie). kazał wpisać jej date urodzenia to zrobila mu awanture ze te urzedniki to zrobią wszystko zeby im tych pieniedzy nie dac, to powiedzial ze sam wpisze, niech mu poda date to mowi, ze nie wziela dokumentow, to skad ma wiedziec. pozniej miala cos jeszcze sama tam uzupelnic i okazalo sie, że ropucha w ogole pisac nie umie i czytac. do gazu.
Zgłoś
Tazz 2014-01-31, 0:32 1
przem85 napisał/a:

moj brachol pracuje w panstwowce, czesto przychodzą do niego te brudasy po jakies zaswiadczenia etc. mowil mi ze kiedys byla u niego jakas cyganicha po jakis papier do mopsu (chodziło o jakies dofinansowanie). kazał wpisać jej date urodzenia to zrobila mu awanture ze te urzedniki to zrobią wszystko zeby im tych pieniedzy nie dac, to powiedzial ze sam wpisze, niech mu poda date to mowi, ze nie wziela dokumentow, to skad ma wiedziec. pozniej miala cos jeszcze sama tam uzupelnic i okazalo sie, że ropucha w ogole pisac nie umie i czytac. do gazu.

Taką samą akcje miałem w robocie która polegała na pikowaniu ubrań, pościągali jakąś cyganerie przed świątecznym zapierdzielem no i pracownicy z dłuższym stażem patrz. ja mieli ich szkolić. Praca polegała na szukaniu ciuchów na magazynie według zamówienia posługując się alfabetem i liczbami. Resztę dopowiedzcie sobie sami po 5h wszyscy odpuściliśmy i kazaliśmy im sprzątać
Zgłoś
I................r 2014-01-31, 0:32 7
Rozumiem że z socjalu jakieś minimum, załóżmy ktoś tymczasowo straci prace, na jakiś miesiąc np.
Jakieś dodatki dla biedniejszych np. za dobre wyniki w nauce, aby dobrze prosperowała taka osoba, jakieś domy dziecka, stołówki dla ubogich, od biedy już nawet noclegi dla bezdomnych.
To wtedy to jest faktycznie pomocne.

Ale w większości przypadków to są nadużycia i takie sytuacje, że jakiś jebany nierób, co w życiu nie przepracował godziny dostaje hajs za nic. Nawet jebany żul spod sklepu dostaje hajs na alkohol.
Rodziny z 5+ dziećmi, kurwa, które nie miały by nawet na utrzymanie jednego dziecka w dobrych warunkach.
Kto w ogóle wymyślił takie popierdolone prawo? Nielogiczne, niesprawiedliwie, nierówne.
Państwo zabija samodzielność na rzecz słabych i nieporadnych ludzi. Słabe jednostki powinny wykańczać sie same.
A nie dodatkowo zabierać tych uczciwych na dno.

Wyobrażacie sobie że w naszym państwie ktoś może być analfabetą, nie z własnego wyboru? Np. tacy cyganie, zamiast wysyłać dzieci do szkoły, to uczą je żebrania. A później są takie kwiatki. Zakały społeczeństwa...
Zgłoś
Yogii26 2014-01-31, 1:42 1
Chciałbym tutaj zaznaczyć (pewnie autor o tym wiedział i był to zabieg celowy) że cyganeria to nie cyganie, a..
nazwa środowiska artystycznego, którego członkowie spędzają czas na wspólnych zabawach i tworzeniu, demonstrując pogardę dla konwenansów, norm społecznych i materializmu. Działalność cyganerii artystycznej wzbudza kontrowersje ze względów obyczajowych i ze względu na awangardowe podejście do sztuki.

To tyle.

PS.: Tępić brud!
Zgłoś
SzalonePalce 2014-01-31, 2:01
Dla sadolek bana za nie pokazanie cycków w poście!
Zgłoś
contowsky 2014-01-31, 2:04
szkoda gazu, jakiś inny sposób trzeba wymyślić, nie wiem, zasypać żywcem
Zgłoś
klint0n 2014-01-31, 2:24
Piwo za dystans do siebie i za to że wiesz gdzie piszesz
Zgłoś
Zarammoth 2014-01-31, 5:00 3
Te nudne teksty o kuchni i cyckach też powinny się znaleźć w netykiecie

[ Komentarz dodany przez: Sunday: 2014-01-31, 10:02 ]
Przecież są (pkt. 3) i to wpisane w 2010r.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem