Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak on tam się wp🤬lił?
A już spieszę Ci z wyjaśnieniem Przyjacielu.
Parkując autko na jeziorku w celu złowienia rybek, szczególnie po długiej trasie, trzeba brać poprawkę na to że pod autem biegnie układ wydechowy, który jest bardzo ciepły i potrafi topić lód pod samochodem.
Po kilku/kilkunastu minutach nawet na względnie grubym lodzie można właśnie uzyskać taki efekt.
W skrócie: Jazda po lodzie cacy, stanie na lodzie nie cacy.
A już spieszę Ci z wyjaśnieniem Przyjacielu.
Parkując autko na jeziorku w celu złowienia rybek, szczególnie po długiej trasie, trzeba brać poprawkę na to że pod autem biegnie układ wydechowy, który jest bardzo ciepły i potrafi topić lód pod samochodem.
Po kilku/kilkunastu minutach nawet na względnie grubym lodzie można właśnie uzyskać taki efekt.
W skrócie: Jazda po lodzie cacy, stanie na lodzie nie cacy.
Jakby to było od układu wydechowego to by mu się tył auta zapadł a nie przód
Jakby to było od układu wydechowego to by mu się tył auta zapadł a nie przód
Nie, bo z przodu masz kolektor wydechowy, nagrzany najmocniej, plus ciepły silnik, ciepła miska olejowa, ciepła skrzynia biegów.
Z tyłu masz tylko rurę wydechową, co tam ma topić lód?
Nie, bo z przodu masz kolektor wydechowy, nagrzany najmocniej, plus ciepły silnik, ciepła miska olejowa, ciepła skrzynia biegów.
Z tyłu masz tylko rurę wydechową, co tam ma topić lód?
No może faktycznie masz rację, nie będę się kłócił

No może faktycznie masz rację, nie będę się kłócił
Nie wiem czy to nie ustawione specjalnie pod kamerę, ale po dymie można wnioskować że zostawili z odpalonym silnikiem xD
Po śladach widać że szedł sam, więc tyle czasu ile zajęło mu wyjście z auta, rozłożenie statywu i włączenie kamerki, tyle samochód potrzebował żeby stopić lód xD
I wpadł właśnie od przodu

Tak mi się przypomniało.
EDIT: Jednak nie miał statywu xD Nie wiem skąd ten drugi się wziął. Czyli jeszcze mniej czasu

A latem w polskim komisie będzie stał "bezwypadkowy, dziadek tylko po zakupy jeździł"
z rosji, to tylko k🤬y sprowadzane są na zachód, a nie samochody.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie