📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Yebana hołota. Gdyby to byli biali to już by mieli lipe a tak to proszę się rozejść. Do Polski podobno ściągają starzy Francuzi/Niemcy na emeryture bo niby spokój i sielanka. U nas kupiła mieszkanie babka co mieszkała w Marysli 30 lat. Opowiadała że są bezpieczne miejsca i są przeyebanie niebezpieczne miejsca ale kiedyś aż tak źle nie było. Strzały po nocach i mnóstwo gangów.
Kurwa ja tego nie mogę pojąć, że ludzie myślący w Europie, w tych wszystkich krajach ściągających na potęgę murzynów i muzułmanów (spójrz na hard co tam się odkurwia) myśleli że zrobią z nich tanią i ciężko pracująca siłę roboczą (bo innego wytłumaczenia nie mam po chuj oni tam). Niby mądrzy ludzie ale z pokolenia na pokolenie zapomnieli dzięki czemu się lepiej rozwijają.
Import tej hołoty to światowy spisek tych z jarmużkami na głowie. Chcą rozpieprzyć Europę
Pentagram1996 napisał/a:
Kurwa ja tego nie mogę pojąć, że ludzie myślący w Europie, w tych wszystkich krajach ściągających na potęgę murzynów i muzułmanów (spójrz na hard co tam się odkurwia) myśleli że zrobią z nich tanią i ciężko pracująca siłę roboczą (bo innego wytłumaczenia nie mam po chuj oni tam). Niby mądrzy ludzie ale z pokolenia na pokolenie zapomnieli dzięki czemu się lepiej rozwijają.
przed II WŚ europejczycy byli mega tolerancyjni ,żydzi się panoszyli, przejmowali majątki w ludziach narastała wściekłość ale nic robili bo nie można było złego słowa o żydach powiedzieć publicznie......aż przyszedł ktoś i zaczął głośno mówić , spalił tak żydów jak i i lewaków
jestem antyfaszystą ale boję się że czeka nas hitler na bis
jestem antyfaszystą ale boję się że czeka nas hitler na bis
Podziękujcie pisowczykom za ściąganie Azji do Polski, tylko w ubiegłym roku przyjechało 130 tysięcy kolorowych
darek1234 napisał/a:
Podziękujcie pisowczykom za ściąganie Azji do Polski, tylko w ubiegłym roku przyjechało 130 tysięcy kolorowych
Może i racją, ale strach pomyśleć co byśmy mieli gdyby u władzy był haathuusk.
Voldmar napisał/a:
Może i racją, ale strach pomyśleć co byśmy mieli gdyby u władzy był haathuusk.
Można gdybać w nieskończoność, albo oprzeć się na faktach, bo to właśnie pisowczyki naściągali kolorowych i robią to już od 2016 roku, o czym dawno temu pisałem
Wybory blisko, pełno pisiarskiej propagandy, że wszędzie niebezpiecznie tylko w Polsce sielanka. Oczywiście, dzięki zdecydowanemu sprzeciwowi partii rządzącej wobec planów złej Unii i zaporze na granicy z Białorusią.
A jak nasi kibole jeszcze kilka lat temu rozpierdalali miasta po meczach to już zapomnieliście? A przepraszam, nie kibole. "Młodzież patriotyczna", tak ich wtedy nazywali pisowcy bo przecież palili samochody walcząc z reżimem Tuska.
A jak nasi kibole jeszcze kilka lat temu rozpierdalali miasta po meczach to już zapomnieliście? A przepraszam, nie kibole. "Młodzież patriotyczna", tak ich wtedy nazywali pisowcy bo przecież palili samochody walcząc z reżimem Tuska.
Na początku myślałem że to elektryk się pali, a potem zobaczyłem że to jednak nie samozapłon......
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów