raczej
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Fucking nice!
rowerzysta chyba wiedział że tam jest kamera i zapewnił nam fajną rozrywkę , dziękujemy pedale
tak myślałem, że to UAZ wygra...
Jak zwykle rowerzysta wjeżdża na skrzyżowania jakby jechał w pelerynie nieśmiertelności.. Sam jeżdżę rowerem i nawet na drogach rowerowych przecinających ulicę zwalniam, upewniam się czy mogę, czy mnie przepuszczają, jak widzę, że samochód hamuje wtedy ręka w górę jako podziękowanie i lecę dalej.. "Nieśmiertelni" na rowerach sobie i innym niszczą życie, wystarczy trochę pomyśleć..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów