📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:50

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oczywiście j🤬a motop🤬da.... aż 3x sprawdzałem bo tak szybko zap🤬lał że c🤬ja w stop klatke złapać nie mogłem..
poznałem dopiero po tylnym kole ja już przywalił i pod koniec jeszcze pokazali motor cały.
Gardze tymi śmieciami jak nikim innym j🤬e motop🤬dy.
poznałem dopiero po tylnym kole ja już przywalił i pod koniec jeszcze pokazali motor cały.
Quassar napisał/a:
Oczywiście j🤬a motop🤬da.... aż 3x sprawdzałem bo tak szybko zap🤬lał że c🤬ja w stop klatke złapać nie mogłem..
Ale po co tyle jadu w ten świąteczny czas....
Kapeć nie tylko spadł ale i wszedł na stół, kiepsko to widzę...
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
But do stołu podany
podpis użytkownika
Komentuję, analizuję, czasem dręczę... konstruktywnie.
trzonek1pl napisał/a:
ten stół chronił hitlera podczas zamachu?
Tak. To był ten.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie