📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:13
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mówiłem to już nie raz, ale powtórzę: PITY, są dla ludzi mądrych, którzy będą je umieli wychować, a nie dla tych, którzy chcą sobie przedłużyć kutasa...
za ubicie pitogowna zawsze piwko.Szkoda tylko ze wlasciciela nie ubili.
A tam pierdolicie, przecież to dziki kraj, to pies nie mógł być zdziczały? Mało to bezpańskich psów się wala? I tu jeszcze jakieś Indie czy inny kurwidołek.
fantastico napisał/a:
Pitbull bity kijami w trakcie gryzienia krowy, aż do unieruchomienia go.
To wół a nie krowa.
Ale to jest zjebana rasa psów. Agresywne, uparte i brzydkie jak gówno. Podobnie jak amstaffy. Nie wiem po co to w ogóle hodować.
@Isaner Bo to są psy do walk arenowych a że zakazali praktyki no to debile sobie pomyśleli po co zutylizować lepiej wziąć sobie do domu.
Nie są to psy ani policyjne ani wojskowe owczarki niemieckie są 10x inteligentniejsze i skuteczniejsze niż te kundle.
Nie są to psy ani policyjne ani wojskowe owczarki niemieckie są 10x inteligentniejsze i skuteczniejsze niż te kundle.
Jak kocham zwierzęta, tak i tak bym nie szczędziła siły na psa który by się rzucił na inne zwierze bądź człowieka, jeżeli by puścił to ok, ale jak się tak złapie to...
MaszAyahuaskę napisał/a:
Mówiłem to już nie raz, ale powtórzę: PITY, są dla ludzi mądrych, którzy będą je umieli wychować, a nie dla tych, którzy chcą sobie przedłużyć kutasa...
MaszAyahuaskę, PITY to się wypełnia... mądra osoba nie kupi tak spierdolonego psa to jest takie samo przedłużenie kutasa jak kupienie Audi 1.9 TDI... Jeśli to nie była ironia co napisałeś no to...
MaszAyahuaskę napisał/a:
Mówiłem to już nie raz, ale powtórzę: PITY, są dla ludzi mądrych,
Jest zasada - jaki pan, taki pies. Pitbulle i wszystkie pochodne "rasy" słyną z wyjątkowo niskiej inteligencji.
Pojebany pies, tyle razy w pizde dostac a i tak uparcie musi szarpac ta krowe.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów