📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piwko za gif
Szkoda tylko, ze zabezpieczenie jest złamane do połowy. Grę można odpalić, ale przy rozpoczynaniu jakiejkolwiek misji mamy biały ekran.
Swoją drogą to odczuwam wielką satysfakcję, że ten prukwiorz wpadł do wody
nie jest tak źle... jeśli chodzi o AC2 to tylko przez 1 dzień nie chciał się odpalić, tak to śmiga całkiem dobrze (mowie o legalnym)
sensymiliana napisał/a:
co do gifa :a pies jeszcze się zmartwił że pan wpadł.
Jak to powiedział klasyk: "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat oraz ludzka i psia głupota"
Kotecek by inaczej postąpił:
by później
Nie wydaje mi się żeby ten piesek się zmartwił. Raczej nieco ucieszył co objawiło się machaniem ogonem.
~BueR_MadasS
tak się podniecasz tymi kotami, a twój tak samo by cię najchętniej wyruchał w dupe.
tak się podniecasz tymi kotami, a twój tak samo by cię najchętniej wyruchał w dupe.
Ja się zastanawiam tylko co za mozgi kupowały wersję na PC z tym kretyńskim DRM. Przecież jak developerzy zobaczą, że można wepchnąć każde pojebane zabezpieczenie, które tak naprawdę utrudnia życie legalnym użytkownikom i gra się sprzeda, to będą robić jeszcze gorsze.
Podobno masa ludzi oddala AC2 wlasnie z tego powodu, ze ubisoft trzasl gaciami przed przelamaniem ich zabezpieczen i mial ciagle wylaczone serwery. A swoja droga to chory pomysl, zapis seve'ow na serwer. Teraz kupiles gre za 150 zl a za 10 bedzie wogole nie grywalna ? Taka walka z piractwem sprawia, ze tylko wiecej traca.
Zamiast wydawać pieniądze na zabezpieczenia, powinni po prostu obniżyć ceny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów