TwójCzarnyPan napisał/a:
O, widzę, już puszczają ci hamulce. Mnie też tak kiedyś straszyłeś, pamiętam. Lepiej uważaj żebyś nie przekroczył czerwonej linii, za którą jest artykuł o groźbach karalnych. Jesteś blisko.
W sumie to mi się go nawet żal zrobiło. Nie dość że wygląda jak ostatni menel, doprowadził się do stanu w którym miał ponad 600 cukru we krwi, to jeszcze żebrał o sztuczną nogę w internecie.
W takiej sytuacji wcale mnie nie dziwi że w jego wyobrażeniu jedyna szansa na seks z kobietą będzie miała miejsce gdy będzie jej we wszystkim przytakiwał.
Wszyscy inni to hehe geje hehe.
I pomyśleć że taką sierotę spotkało tyle dobra ze strony użytkowników tego portalu. Ha tfu.
[ Dodano 2024-09-19, 22:24 ]
Velture napisał/a:
Urocze, nawet nie mam pojęcia kim ty kurwa jesteś. Miło, że mnie pamiętasz bo ja nie przywiązuję uwagi do takich jak ty nawet.
Może coś pisałem, może nie. Jak nie dostałeś pisma poleconego to się nie sraj, że znam twoje IP.
Nie mam nogi to nie podjadę ci wpierdolić, nie sraj się tak kaleki. hahahahaha
Groźby karalne... kurwa ile ja to razy słyszałem i nic poza szczekaniem piesków z tego nie wyszło innego.
O szczekaniu psów gada otyły kaleka piszący coś o VPN bo przeczytał kilka gorzkich słów prawdy. XD
[ Dodano 2024-09-19, 22:30 ]
corpo_kills_me napisał/a:
A po co on się wpierdolił do tej rozmowy? żeby się psem pochwalić? nie widać żeby lasce działa się krzywda więc może chętna była na beżową kiełbasę jak większość. Gdyby miała jakiś problem to chyba nie siedziałaby tak na ławce gotowa obciągać po kolei nowym kolegom.
Wpierdolił się bo piesek jest przedłużeniem jego męskości jak widać chłopaczkom z sadola to imponuje. Pewnie sami polerują do tego swoje miecze.