jjzz26 napisał/a:
Jaki nagle wrażliwy na prawdę. XD
Jakoś fakt że jestem w związku z kobietą od 10 lat nie przeszkadzał ci w tym by oskarżać mnie o homoseksualizm. A prawda jest taka że ja w związku z chłopem nie byłem nigdy, za to ty grubasem byłeś i zawsze nim mentalnie będziesz. Bo doprowadzić się do takiego stanu to już naprawdę trzeba potrafić i żadne późniejsze schudnięcie tego nie zmieni.
Strasznie dużo razy podkreślasz jak jesteś z kobietą w związku. Wam się wszystkim randomom wydaje, że ja was kurwa pamiętam jak wam coś raz odpisałem.
Ja mam na was tak równo wyjebane, że ja jutro nie będę pamiętał ciebie tak jak nie pamiętał czy w ogóle cokolwiek ci pisałem wcześniej czy nie.
Jesteś dla mnie jak przechodzień którego mijam samochodem. Może cię widziałem, może nie. Może coś ci napisałem, może nie.
Bladego kurwa pojęcia nie mam bo nie zwracam na ciebie uwagi.
Ty za to pamiętasz mnie w chuj.
Dzięki mój prywatny fanie.
Gwarantuję ci, że przyjemność z korespondencji ze mną się skończy jutro rano gdzie o tobie znów zapomnę.
Ty za to będziesz tutaj mnie codziennie pamiętał. Za każdym razem jak zobaczysz pomarańczowy nick to będziesz mnie pamiętał. Ja nie.