Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
Pan z pieskiem próbował ich przekonać aby dali pani spokój ale inżynierowie musieli usłyszeć opinię psa przed podjęciem decyzji

Wersja z napisami po angielsku.
Nie pisałem tego ja, to zrobiła wtyczka w premiere pro za mnie bo mój francuski jest na poziomie zamówienia pasztetu w sklepie.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zmieniono 3 razy Zgłoś
jjzz26 2024-09-19, 22:36 1
corpo_kills_me napisał/a:

A po co on się wpierdolił do tej rozmowy? żeby się psem pochwalić? nie widać żeby lasce działa się krzywda więc może chętna była na beżową kiełbasę jak większość. Gdyby miała jakiś problem to chyba nie siedziałaby tak na ławce gotowa obciągać po kolei nowym kolegom.

Wpierdolił się bo piesek jest przedłużeniem jego męskości jak widać chłopaczkom z sadola to imponuje. Pewnie sami polerują do tego swoje miecze.

TwójCzarnyPan napisał/a:

Moje IP i tak ci nic nie powie, mam w dupie, czy je znasz. Zwracam uwagę, że łatwo cię sprowokować, jeśli sięgasz po takie ciężkie argumenty w pyskówce z przypadkowym napinaczem. A gdyby tak wkurwić cię bardziej?

Przypominam że sam białorycerzyk pierwszy się przysrał, żadnej pyskówki jeszcze wtedy nie było. Musiał dać upust swoim fantazjom o związkach homo a później jak na słabego człowieka przystało zaczął mnie oceniać według swojej tchórzliwej miary.
Zgłoś
Piecu88 2024-09-19, 22:37 1
Velture napisał/a:

wróże z fusów od kawy bez patrzenia w logi i sprawdzania.

Ale jak to sprawdzisz czy ktoś się nie łączy
VPN--vnc-->maszyna wirtualna?
Zgłoś
~Velture 2024-09-19, 22:41 3
Piecu88 napisał/a:

Ale jak to sprawdzisz czy ktoś się nie łączy
VPN--vnc-->maszyna wirtualna?

Przeceniasz umiejętności użytkowników.
Tutaj ludzie się po stałym IP łączyli z kilku kont twierdząc, że sąsiad im włamał do wifi.
Nawet nie żartuję.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Zgłoś
jjzz26 2024-09-19, 22:44 2
Velture napisał/a:

wróże z fusów od kawy bez patrzenia w logi i sprawdzania.
Otyły? Spoko.
Łap fotkę aktualną bo i tak mnie widzieliście wielokrotnie w wielu tematach.

Jaki nagle wrażliwy na prawdę. XD
Jakoś fakt że jestem w związku z kobietą od 10 lat nie przeszkadzał ci w tym by oskarżać mnie o homoseksualizm. A prawda jest taka że ja w związku z chłopem nie byłem nigdy, za to ty grubasem byłeś i zawsze nim mentalnie będziesz. Bo doprowadzić się do takiego stanu to już naprawdę trzeba potrafić i żadne późniejsze schudnięcie tego nie zmieni.
Zgłoś
viking19 2024-09-19, 22:51 8
Velture napisał/a:

Mocne słowa jak na kogoś kto nie używa VPN'a i gada z kolorowymi nickami na sadolu.

nie żeby coś, ale tak serio, to co miałeś na myśli pisząc to zdanie?
a) że niby nie jest anonimowy, i łatwy do zidentyfikowania?
b) że kolorowy nick, to immunitet niczym bordo na wykopie?
serio, nie rozumiem.
wytłumacz jak pedał pedałowi. xD
Zgłoś
~Velture 2024-09-19, 22:56 2
jjzz26 napisał/a:

Jaki nagle wrażliwy na prawdę. XD
Jakoś fakt że jestem w związku z kobietą od 10 lat nie przeszkadzał ci w tym by oskarżać mnie o homoseksualizm. A prawda jest taka że ja w związku z chłopem nie byłem nigdy, za to ty grubasem byłeś i zawsze nim mentalnie będziesz. Bo doprowadzić się do takiego stanu to już naprawdę trzeba potrafić i żadne późniejsze schudnięcie tego nie zmieni.

Strasznie dużo razy podkreślasz jak jesteś z kobietą w związku. Wam się wszystkim randomom wydaje, że ja was kurwa pamiętam jak wam coś raz odpisałem.

Ja mam na was tak równo wyjebane, że ja jutro nie będę pamiętał ciebie tak jak nie pamiętał czy w ogóle cokolwiek ci pisałem wcześniej czy nie.

Jesteś dla mnie jak przechodzień którego mijam samochodem. Może cię widziałem, może nie. Może coś ci napisałem, może nie.
Bladego kurwa pojęcia nie mam bo nie zwracam na ciebie uwagi.
Ty za to pamiętasz mnie w chuj.
Dzięki mój prywatny fanie.

Gwarantuję ci, że przyjemność z korespondencji ze mną się skończy jutro rano gdzie o tobie znów zapomnę.

Ty za to będziesz tutaj mnie codziennie pamiętał. Za każdym razem jak zobaczysz pomarańczowy nick to będziesz mnie pamiętał. Ja nie.

Zgłoś
jjzz26 2024-09-19, 23:03 6
Velture napisał/a:

Strasznie dużo razy podkreślasz jak jesteś z kobietą w związku. Wam się wszystkim randomom wydaje, że ja was kurwa pamiętam jak wam coś raz odpisałem.
Ja mam na was tak równo wyjebane, że ja jutro nie będę pamiętał ciebie tak jak nie pamiętał czy w ogóle cokolwiek ci pisałem wcześniej czy nie.
Jesteś dla mnie jak przechodzień którego mijam samochodem. Może cię widziałem, może nie. Może coś ci napisałem, może nie.
Bladego kurwa pojęcia nie mam bo nie zwracam na ciebie uwagi.
Ty za to pamiętasz mnie w chuj.
Dzięki mój prywatny fanie.
Gwarantuję ci, że przyjemność z korespondencji ze mną się skończy jutro rano gdzie o tobie znów zapomnę.
Ty za to będziesz tutaj mnie codziennie pamiętał. Za każdym razem jak zobaczysz pomarańczowy nick to będziesz mnie pamiętał. Ja nie.

Strasznie dużo? Typie, pierwszy raz to napisałem po tym jak wrzuciłeś tu po raz kolejny swoją obrzydliwą personę. XD
Ty wyżebrałeś atrapę nogi czy mózgu? To ty się tu zapętlasz że tak cię tu nie obchodzimy że aż musisz o tym cały czas pisać. Mam dla ciebie radę, może zacznij traktować użytkowników którzy mają coś do powiedzenia jak indywidualnych użytkowników tego portalu to przestaniesz wychodzić na przewrażliwionego kreatyna.
Zgłoś
porter 2024-09-19, 23:04 3
jjzz26 napisał/a:

Francuski kukoldzik nic dziwnego że musi wyręczać się psem. Najpierw dali k0bietom prawa wyborcze a później kiedy jest musztarda po obiedzie zgrywają bohaterów.

Aż się zalogowałem. Ty pierdolony debilu, przynosisz wstyd swojej matce. A na tym filmiku Twój ojciec szczeka na nich.
Zgłoś
jjzz26 2024-09-19, 23:05 4
viking19 napisał/a:

nie żeby coś, ale tak serio, to co miałeś na myśli pisząc to zdanie?
a) że niby nie jest anonimowy, i łatwy do zidentyfikowania?
b) że kolorowy nick, to immunitet niczym bordo na wykopie?
serio, nie rozumiem.
wytłumacz jak pedał pedałowi. xD

Temu kalece wszystko się już miesza. Chyba dalsza orka jest zbędna.

[ Dodano 2024-09-19, 23:06 ]
porter napisał/a:

Aż się zalogowałem. Ty pierdolony debilu, przynosisz wstyd swojej matce. A na tym filmiku Twój ojciec szczeka na nich.

Ojej kolejny szczekacz internetowy. Oczywiście nie zabrakło wspomnienia o matce jak na kolejnego podnóżka przystało. Was tu taśmowo produkują czy rodzi was ten felture czy jak mu tam?
Zgłoś
johnnyy 2024-09-19, 23:06 11
Ludziska czy wy pod każdym filmikiem musicie sobie w komentarzach ubliżać? Dajcie spokój, dorośli jesteście... Podobno
Zgłoś
jjzz26 2024-09-19, 23:11 2
johnnyy napisał/a:

Ludziska czy wy pod każdym filmikiem musicie sobie w komentarzach ubliżać? Dajcie spokój, dorośli jesteście... Podobno

Masz piwo i teraz przeczytaj od góry do dołu. Ja się obrażać nie dam i z pewnością dłużny nie zostanę. Najwyraźniej takie tu panują zasady że pierwszy lepszy pętak może komuś ubliżyć a później straszyć jakimiś VPNami czy chuj wie o co mu chodzi.

Koniec końców wychodzi że tylko chce pokazać swoje zdjęcie. Może liczy że znajdzie tu partnera czy cholera wie co.
Zgłoś
Dualram 2024-09-19, 23:29 5
psotna_cipka napisał/a:

Ale smalcu by było z tego kundla. Do gara, i wytapiać na małym ogniu.

Nie no jestem Twoim fanem. (⁠•⁠‿⁠•⁠)
Zgłoś
dżonyłojlker 2024-09-19, 23:36
Owczarek podkarpacki.

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-09-19, 23:46
johnnyy napisał/a:

Tak. Musimy. Przynajmniej ja. Taka moja natura, co zrobić.
Zgłoś
Natiimar 2024-09-20, 0:01
Nikt z was nie skumał że to sytuacja treningowa, symulowana? Trening psa w toku. Ludzie 🤦🏻‍♀️
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów