Jebane dzikusy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
SirMajkel napisał/a:
efekt głosowania na prawaków jest ten sam z jedną różnicą. Oprawca miałby mundur.
Żydzi lubią takich jak ty. Ile razy byłeś już na "zielonej granicy" że tak ci dekiel rozjebało?
kawior2007 napisał/a:
U nas rządzi niby prawica i też wypuszcza tylko mniej oficjalnie, generalnie jesteśmy w dupie
Jeśli postrzegasz socjalistyczny PiS, rozdający pieniądze i zadłużający Państwo Polskie jako prawice, to znaczy że jesteś prawdopodobnie gimbusem. Sorry, ale szczerze i bez rozwlekania się.
Kolego, to że ktoś się brata z kościołem, biskupami i urządza comiesięczne szopki żałobne, wcale nie oznacza że jest prawicowy. Fundusz kościelny, konkordat, i wchodzenie w dupsko klerowi zapoczątkowały już rządy lewicowe, czysto komunistyczne za czasów Millera i "prezia" Kwaśniewskiego. PiS, podobnie jak sanacja w dwudziestoleciu międzywojennym to typowi socjaliści, wystrojeni w bogoojczyźniane piórka. I to też, tylko na użytek wewnętrzny. Mateuszek opowiada o swojej "walce z UE" w TVP a w rzeczywistości kwituje wszystkie papiery dotyczące tzw. "zielonego ładu" czy "Agendy 2030". Doprowadzono do tego, że w ramach wyborów możesz sobie wybrać, kto będzie Cię doił: lobby Amerykańsko-Żydowskie + przystawki, czy lobby Niemiecko-Rosyjskie + przystawki.
Kupili sobie Wizy u naszych kochanych uczciwie rządzących i wyjechali na zachód.
Wizy studenckie
Wizy studenckie
Lok napisał/a:
Nie rozumiem jednego.
Czy w danym kraju gdzie dochodzi do tego typu zaiść na ulicach nie ma hooligans fans... przecież każde miasto ma jakiś klub i fanatyków piłkarskich którzy tylko patrzą jak rozkręcić jakiś dym.
Nie mogą oni się zebrać i dopierdolić tym popaprancom.?
Bo oczywiście policja Jest obsrana .
Ale tam chuliganka też często jest ciapata. Ostatnio gdzieś we Francji kibice zaczęli robić porządek z inżynierami (zresztą filmik był na sadolu). To nie to co w Polsce gdzie jesteśmy monokulturowi i stanowimy siłę, z którą należy się liczyć. Taki jest właśnie cel lewackiej polityki - rozmiękczyć społeczeństwo i zrobić z Polakami porządek aby za bardzo się nie stawiali.
Nie żal mi ich. Dobrze, że ponoszą konsekwencje sowich głupich decyzji.
mariusz3pl napisał/a:
Efekt głosowania na lewaków
A ty pierdolnięty to jesteś od urodzenia czy od niedawna
Belgów nie szkoda
szczecin123 napisał/a:
A ty pierdolnięty to jesteś od urodzenia czy od niedawna
A kto tą chujnie sprowadza?
Wiewór napisał/a:
To pewnie byli ci z wiza od Wawrzyka
Ci z wizą od Wawrzyka mają pracowniczą na czas określony i nie płyną w łódkach. Nie zaprasza ich rząd ani konsulat. Wydane w Polsce wizy Schengen w roku 2022 to nieco ponad 70k w Niemczech 800k we Francji 1,4mln
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów