Takie to tolerancyjne.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ładnie mu sprzedał low kicka ;D
Biała rasa wymrze przez swoją jebaną głupią naiwność i dobre serce ...... że też mogą być cywilizowanymi ludźmi. No nie jak widzimy nie mogą kurwa być ludźmi bo nimi nie są i nie będą.
O ile się nie mylę, to ulice w Brukseli. Byłem tam w pracy pół roku. Sadola oglądam od X lat, ale pół roku tam wystarczyło mi, żeby zostawić skazę na głowie. Nie, nie wyjebał mi nikt kantowka w łeb, po prostu patologia, dragi, zombie i kurewstwo przoduje. A 2km dalej Parlament, też kurewstwo i dragi, miłej majówki!
Ja pierdolę, ale belgowie to juz totalnie spedalony naród, zniszczony przez lewactwo. Leopold II w grobie się przewraca patrząc na swój kraj.
Lubieketchup napisał/a:
ładnie mu sprzedał low kicka ;D
A zaraz po tym,spierdalał jak jebana ciota.
Ależ kurwa bohater. ha tfu
Bydło nie ludzie
Jak to tam Donek powiedział? Kto przeżyłby choć jeden dzień w Brukseli zrozumiałby, że migracja nie musi się wiązać wyłącznie z lękami?
Jedyne wyjście deportacja jakiegoś gówno państwa w Afryce za byle wykroczenie i do takiego delikwenta spakowana odrazu całą jego rodzina która z nim przyjechała i zaraz był by spokój bo by się sami pilnowali a tak chuj wielki bąbelki hulaj dusza piekła nie ma.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów