Przez rodowitych Aryjczyków
Przez rodowitych Aryjczyków
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A on już posprząta ten kolorowy burdel
Idą wyboru do europarlamentu, a prawicowe partie zyskują coraz większe poparcie dzięki lewackiej polityce imigracyjnej. Imigracyjny śmietnik jest przepełniony. Aby zachować stołki, lewacy gdzieś muszą pozbyć się tych imigrantów. Zgadnijcie gdzie trafi największa patola?
Może i trafi, ale na jak długo?
Ta czarno śniada hołota nie chce do Polski, bo tu nie ma takich przywilejów jak u Angoli niemców czy żabojadów, niech i przymusowo przywiozą paręnaście tysięcy tego ścierwa do Polski i co dalej, zamknąć to to w obozach? nie bo to łamanie praw "człowieka"
Puścić wolno? nie bo uciekną na zachód na drugi dzień.
Ot taka Unijno-komusza kropka.
Może i trafi, ale na jak długo?
Ta czarno śniada hołota nie chce do Polski, bo tu nie ma takich przywilejów jak u Angoli niemców czy żabojadów, niech i przymusowo przywiozą paręnaście tysięcy tego ścierwa do Polski i co dalej, zamknąć to to w obozach? nie bo to łamanie praw "człowieka"
Puścić wolno? nie bo uciekną na zachód na drugi dzień.
Ot taka Unijno-komusza kropka.
To chyba nie wiesz, że w planach jest założenie żeby każdy brudas dostawał takie same zasiłki niezależnie od kraju w którym będzie.
To chyba nie wiesz, że w planach jest założenie żeby każdy brudas dostawał takie same zasiłki niezależnie od kraju w którym będzie.
Skoro Bruksela wyłoży na utrzymanie to co innego.
Ale i tak spierdolą, bo nie można meczetu, bo jak ewentualnie będzie można to na budowie ciągle święty ogień się będzie pojawiał.
Bo to miejscowi niechętni, albo klimat za srogi.
Utrudnienia można mnożyć
No to wtedy będą przenosić się tam gdzie najtaniej się żyje
Ale i tak spierdolą, bo nie można meczetu, bo jak ewentualnie będzie można to na budowie ciągle święty ogień się będzie pojawiał.
Utrudnienia można mnożyć
Ja, ty, wszyscy pracujący sadole na to wyłożą z naszych polskich podatków.
Ale ten ciapata etniczność jest obrzydliwa. Powinni wypłacać za zwożenie ich na koniu z kulką w głowie, jak na dzikim zachodzie.
Utrudnienia można mnożyć
Bruksela wyłoży
Tak zesrałem się ze śmiechu
Pewnie z bankomatu pieniądze weźmie
Bocian cię przyniósł ?
Rzuć w Polsce 1200 euro socjalu to Karyny ze swoimi Damiankami będą się smarować pastą do butów, a okurwiałe E46 zamienią na ponton.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów