Czarno to widzę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Czarno to widzę
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A co w tym dziwnego? Chcieli spróbować jak się żyje razem z małpami? No to mają.
jakie dwie roszczeniowe gorylice wyskoczyły!
tygiel kulturowy - mieszanka kultury i zbydlęcenia
tygiel kulturowy - mieszanka kultury i zbydlęcenia
Więcej czarnego gówna niech wpuszczają xd Chujowo jest w tym naszym kraju ale przynajmniej tych pierdolonych małp i innych ciapatych nie mamy na ulicach w takiej ilości
my będziemy to samo tylko ze wschodu
Gdzie te nasze sadolowe lewackie cipeczki są??
chętnie posłuchałbym pierdolenia o asymilacji, tolerancji, i całej reszcie bzdetów o których tak mówią
chętnie posłuchałbym pierdolenia o asymilacji, tolerancji, i całej reszcie bzdetów o których tak mówią
Wombat212 napisał/a:
Więcej czarnego gówna niech wpuszczają xd Chujowo jest w tym naszym kraju ale przynajmniej tych pierdolonych małp i innych ciapatych nie mamy na ulicach w takiej ilości
Przecież większość z tych ludzi mówi z dziada pradziada po portugalsku. Oni wszyscy pochodzą z byłyko kolonii portugalskich.
Zawsze powtarzam: małp między ludzi się nie wypuszcza. Albo to się trzyma w klatkach albo w dżungli.
E tam ja to widze jak zoo , biali maja ubaw a malpy sie przepychaja
Kwi, kwi, kwi, jak na tym Zachodzie źle!
I cyk, polaczki znów mają okazję się dowartościować po powrocie ze sklepu, w którym ceny wzrosły o 10% od wczoraj
I cyk, polaczki znów mają okazję się dowartościować po powrocie ze sklepu, w którym ceny wzrosły o 10% od wczoraj
Wszystkich czarnuchów i żydów powinno się profilaktycznie zutylizować. Świat stałby się lepszy.
BolekZPopowa napisał/a:
Przecież większość z tych ludzi mówi z dziada pradziada po portugalsku. Oni wszyscy pochodzą z byłyko kolonii portugalskich.
czyli z chuja a nie portugali... w brazylii tez po portugalsku gadaja to kim sa portugalczykami? Amerykanie anglikami? Tajwanczycy chińzykami? Używać ludzie głów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów