18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Nawet 12 lat więzienia grozi dwóm Ukraińcom, którzy przez ostatnie tygodnie napastowali mieszkanki warszawskiej Woli. Mężczyźni zaatakowali cztery kobiety.

Poszkodowane kobiety zgłosiły się na komendę na Woli i opowiedziały funkcjonariuszom o napaściach. Dwie z nich zostały pobite i okradzione. W trzecim przypadku napastnicy przyłożyli nóż do gardła kobiety. Czwartą zgwałcili.

Do pierwszego napadu doszło w połowie kwietnia. Do kolejnych pod koniec maja i na początku czerwca. Ukraińcy zawsze napadali późnym wieczorem. - Przytrzymywali za ręce, przyduszali, przewracali na ziemię, po czym żądali wydania wartościowych rzeczy, w tym pieniędzy - mówi podkom. Marta Sulowska z komendy policji na Woli. Mężczyźni kradli pieniądze, telefony komórkowe i biżuterię.

Funkcjonariusze ustalili tożsamość podejrzanych i zatrzymali ich na terenie Śródmieścia. 25 i 29-letni obywatele Ukrainy usłyszeli pięć zarzutów. Grozi im do 12 lat więzienia.

źródło: wawalove.pl/Dwaj-Ukraincy-zatrzymani-Atakowali-kobiety-na-Woli-przydus...

No, już wprowadzają u nas upaińskie prawo szariatu "maczetą i ortalionem". Żeby nie było, "a nie mówiłem".
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
DavidBeckham 2017-06-20, 19:07
12 lat to tylko w głowie tego marnego dziennikarza, który z prawem to raczej do czynienia nie ma, a wy dajecie się manipulować. Rozbój kwalifikowany od 3 do 15 lat, gwałt współdziałając z inną osobą od 5 do 15 lat, a dodatkowo panowie są recydywistami, więc te 12 lat to ewidentnie wyssane z palca i grozi im na pewno więcej, a wyrok łączny może ich zaskoczyć. "sąd wymierza karę łączną w granicach od najwyższej z kar wymierzonych za poszczególne przestępstwa do ich sumy, nie przekraczając jednak 810 stawek dziennych grzywny, 2 lat ograniczenia wolności albo 20 lat pozbawienia wolności; karę pozbawienia wolności wymierza się w miesiącach i latach. Z kolei jeżeli suma orzeczonych kar pozbawienia wolności wynosi 25 lat albo więcej, a chociażby jedna z podlegających łączeniu kar wynosi nie mniej niż 10 lat, sąd może orzec karę łączną 25 lat pozbawienia wolności."
Zgłoś
B................k 2017-06-20, 20:26
Urwać łby, nasrać do szyj aż wejdzie w kichy, wypatroszyć, uwędzić i sprzedać banderowskiej swołoczy na UPAdlinę żeby to żarła!
Zgłoś
eMJay8086 2017-06-20, 21:47 3
A po chuj ich u nas żywić w pierdlu?
Kastracja, solidne kary pieniężne i wypierdolenie na Upainę z zakazem wjazdu forever.
Zgłoś
Dexterous 2017-06-20, 23:55 1
jerry280 napisał/a:

@dexterous ty tak na poważnie czy po prostu leki odstawiłeś bez konsultacji z lekarzem lub farmaceutą?

Serio serio. A co, jakiś Ukrainiec wyruchał Ci orzełka na bluzie wyklętej?
Zgłoś
Czarny_Lis 2017-06-21, 0:04 2
Jak sporo gentlemanów powyżej, uważam że więzienie jest nieodpowiednia karą. Kastracja za dowolne przestępstwo na tle seksualnym powinno być domyślnym środkiem zapobiegawczym (bo woli do utrzymania chuja w gaciach nie da się zdobyć przez wyrok sądowy). Ponadto myślałem o pewnej alternatywie dla więzienia, która z pewnością spodobała by się dla znacznej większości ludzi zarówno w kraju jak i poza nim. Co gdyby zakłady karne zmienić w elektrownie? Zamiast zsyłać takich śmieci, jak głównych bohaterów tego tematu, na opierdalanie się za państwowe środki, to wysyłać ich na przymusową siłownie. Oczywiście do wszystkich przyrządów podpiąć prądnice. Wtedy można byłoby zmienić jednostkę kary z lat na kilowatogodziny. Chyba nie muszę przekonywać o korzyściach takiego rozwiązania zarówno ekonomicznych jak i resocjalizacyjnych.
Zgłoś
jerry280 2017-06-21, 5:21
Dexterous napisał/a:

Serio serio. A co, jakiś Ukrainiec wyruchał Ci orzełka na bluzie wyklętej?

Akurat takiej nie posiadam i nie zamierzam ale Ty to lekarza odwiedź bo jakieś masz z tym ruchaniem problemy
Zgłoś
Dexterous 2017-06-21, 11:26
jerry280 napisał/a:

Akurat takiej nie posiadam i nie zamierzam ale Ty to lekarza odwiedź bo jakieś masz z tym ruchaniem problemy

No to naprawdę nie wiem o co Ci chodzi Ja z ruchaniem bynajmniej żadnych problemów nie mam

Ale Ty coś tak ciągle o tym lekarzu - podświadomość sugeruje Ci, że czas się wybrać
Zgłoś
ProVVe 2017-06-22, 0:21
Tassadar napisał/a:

ProVVe
Gdyby puszczali potem publicznie filmiki z rozpraw sądowych i późniejszej fizycznej kastracji, to od razu by się społeczeństwo ogarnęło, a tak? Zaraz wyjdą jakie tam 12 lat...

Dokładnie... Filmik jak ofiara nieudolnie kastruję oprawcę gdzie często kończy się to zejściem sprawcy dałoby niejednemu chujowi do myślenia... Tak za 4 ataki mają 12 lat wyjdą po 6 za dobre sprawowanie (o ile dostana 12 bo moga dostac kurwa 8). Również kara śmierci często stopuje tych "myślicieli". Kurwa nikt mi nie powie, ale jeśli ktoś planuje mord i myśli co ma do stracenia max 25lat a przy dobrym wietrze 12,5 jeśli mnie złapią. To samo gwałciciel... Hmm 3lata a może nawet ofiara nie pójdzie na policję bo będzie sie wstydzic lub bedzie w szoku czy tez strachu. WIDMO utraty ich skurwiałego łba to jak dobre jebnięcie bambusem po jajach... Najzwyczajniej sie odechciewa i dokonuje sie sort ponieważ świr zrobi to mimo wszystko to jego zycie jest gówno warte
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem