18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:26
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pablohasan85 2024-10-16, 11:04
AlbertoNihilo napisał/a:

I pewnie teraz z więzienia piszesz. Kozak. Szacun.

nie. nadal z piwnicy u mamy. za jakies 6 lat osiemnastka to sie wynurzy na świat.
Zgłoś
Kutaw 2024-10-16, 11:04
Nowoczesna Europa haftu.
Zgłoś
joti 2024-10-16, 12:02 1
Zapewne ta blondyna 80 lat temu byłaby by nadzorczynią w obozie zagłady.
Zgłoś
Black_Hole 2024-10-16, 12:24 5
Po tylu latach w de jestem za całkowita eksterminacja szwabów. Kto pracował lub prowadził firmę interesy ten wie.
Zgłoś
sorra18 2024-10-16, 12:37 2
Widze ze jakies sebiksy dojebaly sie do ucywilizowanego ciapatego ktory nawet ta blondyne oszczedzal bo jej nie zajebal.
Zgłoś
encoder178 2024-10-16, 12:52 5
zydzi to potrafia sie zemscic pieknie odjebali muslimami i innym syfem Niemcy
Zgłoś
Nome 2024-10-16, 12:59 7
encoder178 napisał/a:

zydzi to potrafia sie zemscic pieknie odjebali muslimami i innym syfem Niemcy

to nie żydzi tylko same zachłanne szwaby, myślały, że im muslimy będą zapierdalać za miskę ryżu jak Polacy, to się przeliczyli, niemcy bardzo długo blokowały możliwość legalnej pracy Polakom, żeby im zapierdalać za grosze i zostać bez emerytury, a potem jak Polacy się wynieśli do UK, to dopiero się połapali, że nie ma im kto robić i wtedy sprowadzili sobie muslimów,
niemcom to się należy jak psu buda, bardzo się cieszę, że im ciapaki robią burdel
Zgłoś
niemamskarpet. 2024-10-16, 13:00 1
Seymouro1908 napisał/a:

Z takimi obywatelami jakimi teraz mają niemcy to w II world war nawet by z Litwą mieli problem by ją podbić.

to są niemieckie żule, zwykłe patusy jakich u nas pełno
Zgłoś
eliveruss 2024-10-16, 13:21 1
ej no dobra, ale widać, że to te menele pierwsze z łapami poleciały
Zgłoś
ra0mir 2024-10-16, 13:53 2
Najebane szwaby kontra kozojebcy.
Nie wiem za kogo trzymać kciuki...
Zgłoś
Archibald_Cunningham 2024-10-16, 14:20
Pierwszy raz widzę niemieckiego menela. Ostatni raz byłem tam 30 lat temu to może się coś pozmieniało.
Zgłoś
KuBuX 2024-10-16, 14:31
Jakie kurwa cioty
Zgłoś
P4GER 2024-10-16, 14:34 2
Gorsze menelstwo niż u nas
Zgłoś
silwerbalk 2024-10-16, 14:37
Oni chcieli mu najebać czy go obmacać pedały .... Bo nie czaje tego łażą za nim i go glaskają
Zgłoś
P4GER 2024-10-16, 14:38 1
2:28 przyjechał tramwaj z trafnym opisem miejsca docelowego
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem