📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Black_Hole napisał/a:
Po tylu latach w de jestem za całkowita eksterminacja szwabów. Kto pracował lub prowadził firmę interesy ten wie.
Weź coś opowiedz, ciekawy jestem. Poważnie
[ Dodano 2024-10-16, 14:50 ]
Black_Hole napisał/a:
Po tylu latach w de jestem za całkowita eksterminacja szwabów. Kto pracował lub prowadził firmę interesy ten wie.
Odgania szwabów jak muchy xd
Dobrze tak somsiadom za Odry hue hue hue, chciali to mają helmuty. Patusy nie patusy jeden chuj niech ich inżynierki z Afryki ćwiczą i pokazują miejsce w szeregu
wmówiono ludziom że POTRZEBUJEMY siły roboczej, bo to bo tamto xD albo że MUSIMY być tolerancyjni, bo to, bo tamto xD Zajebane żydki, kurwy jebane
"My, dzieci z dworca Zoo" - wersja współczesna.
Poprawiona przez wszystkich kanclerzy po 1988r.
Poprawiona przez wszystkich kanclerzy po 1988r.
jebany łysy lewak powinien poczuć smak cyklonu b
[ Dodano: 2024-10-16, 21:56 ]
dobra Niemka niedługo dostanie dobrom posadę w obozie dla brudasów
[ Dodano: 2024-10-16, 21:56 ]
dobra Niemka niedługo dostanie dobrom posadę w obozie dla brudasów
Jakies bezdomne cpuny i grupa cipatych gnojkow wracajaca z szkoly norma.
Więcej gówna niech zaproszą do siebie.
seeed71 napisał/a:
Co chcesz wiedziec
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów