Kolorowy zawrót głowy
Kolorowy zawrót głowy
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie, nikt nie zrobi porządku bo przecież imigrantow trzeba wielbić zjechali do cudzego kraju w niesamowitych ilościach i trzymają sie razem. Zyja na koszt tubylców. W dużej mierze wjechali do kraju bez papierów lub na lewych papierach. Bez sprawdzonej historii - przecież to tylko imigranci... oj co ja mowie - uchodzcy. W afrykańskich krajach caly czas toczy sie jakas wojna wiec TRZEBA POMAGAC - ludzie uciekają przed wojną dobrze, ze u nas do takich sytuacji nigdy nie dojdzie. Okolo 10 milionow nachodzcow i same kobiety z dziećmi
Tak.. Jak u nas się najechało ukraińców od chuja zaraz po plandemii, a w sumie w trakcie, to człowiek się czuje jakby sam był na emigracji. W robocie ukraiński, w sklepie ukraiński, kurwa wszędzie ukraiński. Jeszcze nam się to czkawką odbije, bo oni się za chuja nie zasymilują.
Tak.. Jak u nas się najechało ukraińców od chuja zaraz po plandemii, a w sumie w trakcie, to człowiek się czuje jakby sam był na emigracji. W robocie ukraiński, w sklepie ukraiński, kurwa wszędzie ukraiński. Jeszcze nam się to czkawką odbije, bo oni się za chuja nie zasymilują.
Zasymilują bo nie różnią się od nas kolorem skóry a ich dzieci będą mówiły po polsku. Nie będzie też wielkich różnic religijnych jak między Europejczykami a różnymi ciapatymi bo Polska będzie w znacznym stopniu w końcu ateistyczna . Więc nie przesadzałbym z tymi obawami
Tusk poleca, jedźcie, zobaczycie jak multi kulti wzbogaca ejurope
Jak trzeba mieć nasrane gównem we łbie, żeby nawet tutaj wcisnąć Tuska.
wracaj cymbale kopać kartofle z jarkiem z lasu.
Jak trzeba mieć nasrane gównem we łbie, żeby nawet tutaj wcisnąć Tuska.
wracaj cymbale kopać kartofle z jarkiem z lasu.
Wyobraź sobie że mamy w kraju wielu kretynów, którzy byli by gotowi na niego ponownie oddać głos. Myślę, że warto przypominać jaki to był szkodnik.
Zasymilują bo nie różnią się od nas kolorem skóry a ich dzieci będą mówiły po polsku. Nie będzie też wielkich różnic religijnych jak między Europejczykami a różnymi ciapatymi bo Polska będzie w znacznym stopniu w końcu ateistyczna . Więc nie przesadzałbym z tymi obawami
Jakie róznice religijne na zachodzie ? 90% ludzi to ateiści ktorzy mają w chuju jakieś religie .. reszta to paranoicy .
Fajnie może kiedyś ktoś się wqrwi i zrobi z tym porządek:)
To na co czekasz? szczekać tylko potrafi współczesne pokolenie wasze słynne "niech ktoś" a za moich czasów mówiło się "Jak nie my, to kto?"
Trzeba zabijać, zabijać i jeszcze raz mordować!
Fajnie może kiedyś ktoś się wqrwi i zrobi z tym porządek:)
Kiedyś był taki jeden z Austrii, tylko że chodziło mu o inny plebs.
Urodził się zmęczonyTak.. Jak u nas się najechało ukraińców od chuja zaraz po plandemii, a w sumie w trakcie, to człowiek się czuje jakby sam był na emigracji. W robocie ukraiński, w sklepie ukraiński, kurwa wszędzie ukraiński. Jeszcze nam się to czkawką odbije, bo oni się za chuja nie zasymilują.
W Angli jest w chuj Polskich sklepów, tak jak Niemcy, Irlandii czy Norwegia i nikt nie ma za złe, tylko ty. Z jakiej wsi jesteś?
Tusk poleca, jedźcie, zobaczycie jak multi kulti wzbogaca ejurope
Nie pojedziemy bo Polska wstala z kolan i wacha w chuj droga
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów