Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kacapi są biali, a dużo dużo poniżej poziomu inżynierów z filmu powyżej.
Dlatego o nich też wspomniałem
Przecież teraz polska ma jedne z najbardziej liberalnych przepisów co do broni - wydatkiem jest DUŻĄ szafa ktora pomieści DUŻO broni bo na początku dostaje się chyba ?10 promes ? Cały koszt z szafą i badaniami i papierkami to 3 miesiące zabawy i jakieś 3 tysiące złotych.... potem juz tylko kupujemy
Nowy pistolet 2000/3000 uzywki 1/4 tej ceny - dziekujemy sobie, ze na poczatku kupilismy wieksza szafę i zapełniamy ją za kilka tyś złotych kilkoma długimi, czymś na dziki i kilkoma sztukami ręcznej.
Wszystko kładziemy na kolekcjonerkę, wiec odpadają już stare zawody co rok. Defakto w polce mozna na legalu mieć nawet karabin przeciwpancerny
Ale ludzie pierdola i powtarzają stereotypy sprzed 30 lat.
U siebie mam mysliwska, by sie kociarze zesrali. Ale na sportowa odpadaja wam kynologiczne pierdoly i egzaminy, oraz staz w gównianym kole lowieckim. Takze tak jak kolega pisze, dzisiaj calkiem latwo. Dodatkowo robi sie cala masa strzelnic i nawet zawody da sie obejsc. I cala reszte. bo to nadal na tyle niszowy sport i zazwyczaj spoko ludzie, ze Ci tylko pomoga, nie to co w kolach lowieckich.
Moj brat wlasnie chce startowac z bronia sportowa a nie mysliwska i naprawde, nie ma problemu. Tylko najdrozsze.. Szafa i pozniej wymarzona bron;)
Widziałem filmik na innej stronie. Dodałem komentarz że wśród bijących są także białe dziewczyny, więc nie zwalajcie winy na ciapate. Pewnie się laski o chłopaka pokłóciły albo wredny komentarz na FB. Tyle
Czemu? Boisz się że półki poleca na latino Hiszpanów i Włochów i będziesz sam? Podpowiedź Ci, czarny i arab zrobi to samo, zawróci w głowie polce i zostawi z dzieckiem
Bardziej boję się że jak przyjmę opcje 2, to za kilka lat i tak ściągną tutaj ciapatych. Nie mam nic do Latynosów, Włochów itp... nawet nie mam nic do ciapatych którzy normalnie myślą. Ponieważ z muzułmaninem byłem na wigili. Prędzej mam do ciebie bo probojesz mi narzucić jakieś swoje obawy o to , że twój wieloryb zawinie się za habibi... A o poziom nasienia w torbie się nie martw. Regularnie upuszczany jak byś chciał wiedzieć pół stulejko
Bardziej boję się że jak przyjmę opcje 2, to za kilka lat i tak ściągną tutaj ciapatych. Nie mam nic do Latynosów, Włochów itp... nawet nie mam nic do ciapatych którzy normalnie myślą. Ponieważ z muzułmaninem byłem na wigili. Prędzej mam do ciebie bo probojesz mi narzucić jakieś swoje obawy o to , że twój wieloryb zawinie się za habibi... A o poziom nasienia w torbie się nie martw. Regularnie upuszczany jak byś chciał wiedzieć pół stulejko
Akurat ja Ci niczego nie narzucam, tylko pytam o opcje. I tak, brązowi u polek mają łatwiej xd
Dlatego o nich też wspomniałem
Nie. Obrażałeś istoty wyższe:
Myślałem chociaż, że do nas to całe gówno dotrze dopiero za jakieś 30 lat, gdy już będę smacznie spał z robakami, a tu taki chuj, nie można wyjść z piwnicy by się nie natknąć na jakąś małpę czy innego banderowca
Oczywiście małpa to tylko zwierzę, ale stojące dużo wyżej od np. ameby, a te z kolei stoją dużo wyżej od kacapów. Zaś ukraińcy są jednym z narodów zasługujących na duży szacunek.
Na dodatek, sugerujesz niższość ukraińców mieszkających tutaj (mimo że twoja piwnica mieści się prawdopodobnie w Leningradzie) — a patrząc na statystyki przestępczości itp, podzbiór ukraińców który obecnie mieszka w Polsce zachowuje się znacznie lepiej niż rodowici polacy. To głównie dlatego bo 83% z nich to kobiety i dzieci — ale kiedy mówisz o ukraińcach których możesz spotkać tutaj, to że pozostała część ukraińców zachowuje się gorzej nie ma znaczenia bo ich tu nie ma.
Nie. Obrażałeś istoty wyższe:
Oczywiście małpa to tylko zwierzę, ale stojące dużo wyżej od np. ameby, a te z kolei stoją dużo wyżej od kacapów. Zaś ukraińcy są jednym z narodów zasługujących na duży szacunek.
Na dodatek, sugerujesz niższość ukraińców mieszkających tutaj (mimo że twoja piwnica mieści się prawdopodobnie w Leningradzie) — a patrząc na statystyki przestępczości itp, ukraińców który obecnie mieszka w Polsce zachowuje się znacznie lepiej niż rodowici polacy. To głównie dlatego bo 83% z nich to kobiety i dzieci — ale kiedy mówisz o ukraińcach których możesz spotkać tutaj, to że pozostała część ukraińców zachowuje się gorzej nie ma znaczenia bo ich tu nie ma.
Nigdy nie mówię o "ukraińcach" (chyba, że robię sobie jaja), bo coś takiego nie istnieje. ruskie gówno to ruskie gówno, a antypolski żyd to gówno podwójne
Myślałem chociaż, że do nas to całe gówno dotrze dopiero za jakieś 30 lat, gdy już będę smacznie spał z robakami, a tu taki chuj, nie można wyjść z piwnicy by się nie natknąć na jakąś małpę czy innego banderowca
Są już nawet w świętych dla Prawdziwych Polaków miejscach pielgrzymkowych, sam widziałem...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów