18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dżonyłojlker 2024-07-09, 10:41
majeńka napisał/a:

Kacapi są biali, a dużo dużo poniżej poziomu inżynierów z filmu powyżej.

Dlatego o nich też wspomniałem
Zgłoś
KosmatyHui 2024-07-09, 12:07 1
Cephelion napisał/a:

Przecież teraz polska ma jedne z najbardziej liberalnych przepisów co do broni - wydatkiem jest DUŻĄ szafa ktora pomieści DUŻO broni bo na początku dostaje się chyba ?10 promes ? Cały koszt z szafą i badaniami i papierkami to 3 miesiące zabawy i jakieś 3 tysiące złotych.... potem juz tylko kupujemy
Nowy pistolet 2000/3000 uzywki 1/4 tej ceny - dziekujemy sobie, ze na poczatku kupilismy wieksza szafę i zapełniamy ją za kilka tyś złotych kilkoma długimi, czymś na dziki i kilkoma sztukami ręcznej.
Wszystko kładziemy na kolekcjonerkę, wiec odpadają już stare zawody co rok. Defakto w polce mozna na legalu mieć nawet karabin przeciwpancerny
Ale ludzie pierdola i powtarzają stereotypy sprzed 30 lat.

U siebie mam mysliwska, by sie kociarze zesrali. Ale na sportowa odpadaja wam kynologiczne pierdoly i egzaminy, oraz staz w gównianym kole lowieckim. Takze tak jak kolega pisze, dzisiaj calkiem latwo. Dodatkowo robi sie cala masa strzelnic i nawet zawody da sie obejsc. I cala reszte. bo to nadal na tyle niszowy sport i zazwyczaj spoko ludzie, ze Ci tylko pomoga, nie to co w kolach lowieckich.

Moj brat wlasnie chce startowac z bronia sportowa a nie mysliwska i naprawde, nie ma problemu. Tylko najdrozsze.. Szafa i pozniej wymarzona bron;)
Zgłoś
metyoo 2024-07-09, 15:42
postępowej, tolerancyjnej skandynawii nie żal ani ciut ciut
Zgłoś
Cutanoid 2024-07-09, 16:22
seeed71 napisał/a:

Widziałem filmik na innej stronie. Dodałem komentarz że wśród bijących są także białe dziewczyny, więc nie zwalajcie winy na ciapate. Pewnie się laski o chłopaka pokłóciły albo wredny komentarz na FB. Tyle
Czemu? Boisz się że półki poleca na latino Hiszpanów i Włochów i będziesz sam? Podpowiedź Ci, czarny i arab zrobi to samo, zawróci w głowie polce i zostawi z dzieckiem

Bardziej boję się że jak przyjmę opcje 2, to za kilka lat i tak ściągną tutaj ciapatych. Nie mam nic do Latynosów, Włochów itp... nawet nie mam nic do ciapatych którzy normalnie myślą. Ponieważ z muzułmaninem byłem na wigili. Prędzej mam do ciebie bo probojesz mi narzucić jakieś swoje obawy o to , że twój wieloryb zawinie się za habibi... A o poziom nasienia w torbie się nie martw. Regularnie upuszczany jak byś chciał wiedzieć pół stulejko
Zgłoś
seeed71 2024-07-09, 16:31
Cutanoid napisał/a:

Bardziej boję się że jak przyjmę opcje 2, to za kilka lat i tak ściągną tutaj ciapatych. Nie mam nic do Latynosów, Włochów itp... nawet nie mam nic do ciapatych którzy normalnie myślą. Ponieważ z muzułmaninem byłem na wigili. Prędzej mam do ciebie bo probojesz mi narzucić jakieś swoje obawy o to , że twój wieloryb zawinie się za habibi... A o poziom nasienia w torbie się nie martw. Regularnie upuszczany jak byś chciał wiedzieć pół stulejko

Akurat ja Ci niczego nie narzucam, tylko pytam o opcje. I tak, brązowi u polek mają łatwiej xd
Zgłoś
majeńka 2024-07-09, 20:44 1
dżonyłojlker napisał/a:

Dlatego o nich też wspomniałem

Nie. Obrażałeś istoty wyższe:
dżonyłojlker napisał/a:

Myślałem chociaż, że do nas to całe gówno dotrze dopiero za jakieś 30 lat, gdy już będę smacznie spał z robakami, a tu taki chuj, nie można wyjść z piwnicy by się nie natknąć na jakąś małpę czy innego banderowca

Oczywiście małpa to tylko zwierzę, ale stojące dużo wyżej od np. ameby, a te z kolei stoją dużo wyżej od kacapów. Zaś ukraińcy są jednym z narodów zasługujących na duży szacunek.

Na dodatek, sugerujesz niższość ukraińców mieszkających tutaj (mimo że twoja piwnica mieści się prawdopodobnie w Leningradzie) — a patrząc na statystyki przestępczości itp, podzbiór ukraińców który obecnie mieszka w Polsce zachowuje się znacznie lepiej niż rodowici polacy. To głównie dlatego bo 83% z nich to kobiety i dzieci — ale kiedy mówisz o ukraińcach których możesz spotkać tutaj, to że pozostała część ukraińców zachowuje się gorzej nie ma znaczenia bo ich tu nie ma.
Zgłoś
dżonyłojlker 2024-07-09, 23:07
majeńka napisał/a:

Nie. Obrażałeś istoty wyższe:
Oczywiście małpa to tylko zwierzę, ale stojące dużo wyżej od np. ameby, a te z kolei stoją dużo wyżej od kacapów. Zaś ukraińcy są jednym z narodów zasługujących na duży szacunek.
Na dodatek, sugerujesz niższość ukraińców mieszkających tutaj (mimo że twoja piwnica mieści się prawdopodobnie w Leningradzie) — a patrząc na statystyki przestępczości itp, ukraińców który obecnie mieszka w Polsce zachowuje się znacznie lepiej niż rodowici polacy. To głównie dlatego bo 83% z nich to kobiety i dzieci — ale kiedy mówisz o ukraińcach których możesz spotkać tutaj, to że pozostała część ukraińców zachowuje się gorzej nie ma znaczenia bo ich tu nie ma.

Nigdy nie mówię o "ukraińcach" (chyba, że robię sobie jaja), bo coś takiego nie istnieje. ruskie gówno to ruskie gówno, a antypolski żyd to gówno podwójne
Zgłoś
gonzor 2024-07-10, 0:21
dżonyłojlker napisał/a:

Myślałem chociaż, że do nas to całe gówno dotrze dopiero za jakieś 30 lat, gdy już będę smacznie spał z robakami, a tu taki chuj, nie można wyjść z piwnicy by się nie natknąć na jakąś małpę czy innego banderowca

Są już nawet w świętych dla Prawdziwych Polaków miejscach pielgrzymkowych, sam widziałem...
Zgłoś
takisobie2 2024-07-10, 6:19 1
Do Finlandii jezdzę od kilku lat i widzę jak się wszystko zmienia. Jeszcze trzy lata temu było w miarę ok. Oprócz Europejczyków zaczęli pojawiać się przybysze z Iranu, Syrii ogólnie Bliski Wschód. Dwa lata temu napływ ludzi z ukrainy. Teraz... szkoda sobie strzępić ryja. Mieszkam na osiedlu gdzie wiekszość zyjących tu ludzi to napływowi i nawet chuj wie skąd. Pode mną typ z Somalii, blok obok- Kamerun, dwa bloki dalej- Egipt. Na boisku wysyp bab poowijanych w szmaty. Bombelki chyba widzą samochody pierwszy raz w zyciu, bo jak idą jezdnią, to gały wyjebane i mordy rozdziawione. Z Finów, to tylko socjalowi. Ci co mają kasę to rozjebani po lasach i innych zadupiach z ograniczoną liczbą sąsiadów. W robocie- Filipiny, Kenia, Kamerun, Indie, Egipt, Rosja i cała Europa Wschodnia. Miasteczko na zachodnim wybrzezu- Parenaście tysiecy ludków. Czasami jakiś wypad do duzego miasta, to Finów tez za duzo nie widać. Zakładam, ze takie obrazki jak na filmiku będą coraz częściej jeśli nie codziennie.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem