Takie ładne nagranie by wyszło jakby nie te nerwowe ruchy "nagrywającej"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Uczeń z nożem
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
murzyński i arabski kutas równocześnie im w dupę... co najlepsze, na własne życzenie żabojadów..
@up Szkoda że to na życzenie lewactwa i innych spierdolin umysłowych... A normalni ludzie przez to cierpią.
Nie żal mi ich, powinni dostawać wpierdol po śniadaniu, po obiedzie i po kolacji.
zgłosujcie na peo lub nowoczesną to też będziecie tak mieli
a co to za szczekanie operatora kamery ? nowy gatunek małpo-psa ?
Mam nadzieję, że ją aresztowali. Rasistowska i nieużyta kurwa. Przecież biednemu emigrantowi to się należało.
Ale zoom-a potrafiła zrobić już po akcji.Pewnie wyniosła to z doświadczenia od chłopaka po spółkowaniu
@Szwajcenegier pis sprowadził nam więcej "egzotycznych" niż po się marzyło (10k), czyli klasycznie zagrali patryjotów, rozegrali frajerów, zdobyli stołki i robią "co trzeba"
HAL9000/2 napisał/a:
murzyński i arabski kutas równocześnie im w dupę... co najlepsze, na własne życzenie żabojadów..
A wiesz, że nasz zajebisty rząd nadrabia stracony czas i sprowadza ich hurtowo? Także my też niedługo będziemy tak mieli "na własne życzenie"...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów