📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
To jest ścięcie skazanego. Kolor skóry delikwenta świadczy przecież o tym.
a co za problem karpiowi łeb upierdolić za pierwszym razem? Nie mam wprawdzie tak pięknego narzędzia mordu jak na filmie, ale dwa/trzy pociągnięcia ostrym nożem i po krzyku
Proszę wysłać ten filmik tej protestującej za zabijaniem płodów, a przeciw uśmiercaniu karpi.
Dziękuje i pozdrawiam.
Dziękuje i pozdrawiam.
Cara_Al_Sol napisał/a:
Proszę wysłać ten filmik tej protestującej za zabijaniem płodów, a przeciw uśmiercaniu karpi.
Dziękuje i pozdrawiam.
Gdyby każdy ubój taki był. Szybko, bez strachu. Pewnie wcześniej latała sobie wielce zadowolona, ryła w błocie i turlała się we własnym gównie. Potem na spokojnie ktoś ją przeprowadził przez ogrodzenie i nagle jeb, straciła łeb.
mmmm, mięsko pewnie smaczne. taka ilość kwasu mlekowego normalnie mmmmmmmmmmm
@upy
To ta cipa co skrobanke zrobiła bo mieszkanie miała za małe?
To ta cipa co skrobanke zrobiła bo mieszkanie miała za małe?
Jebane dzikusy! Co za marnotrawstwo! Nie lepiej ogłuszyć i poderżnąć gardło, by z zebranej krwi zrobić kaszankę?
@velture
Ta zrobiła skrobanie ktorej piosenki nucisz w drodze do fabryki
Ta zrobiła skrobanie ktorej piosenki nucisz w drodze do fabryki
Kurwa aż mi sie słabo zrobiło
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów