📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
rozrywka dla gimbusów, po minucie mam dość
Prosiak kurwa gdzieś się na drogę wkołtłotał!!! Padłem!
tfojastara
wolisz przerobki z syntezatorem mowy ?
Btw. to pamieta czasy internetu modemowego ;]
wolisz przerobki z syntezatorem mowy ?
Btw. to pamieta czasy internetu modemowego ;]
Ta parodia jest starsza od wielu dzisiejszych gimbusów itp. Moim zdaniem najlepsza parodia
Widać jest jednak spora ilość ludzi, który rajcuje powtarzanie tych samych bluzgów przez 10 minut. Ale rozumiem, że rajcuje to dzieciaki, bo dla nich jest to coś niebywałego. Humoru i dowcipu nie ma ty żadnego... żałość i trwoga.
Napisałem to w tym wątku sadistic.pl/genialna-parodia-shreka-vt87597.htm786667, ale pasuję równie dobrze do tego.
Żenada, jak to może kogoś bawić?
Napisałem to w tym wątku sadistic.pl/genialna-parodia-shreka-vt87597.htm786667, ale pasuję równie dobrze do tego.
Żenada, jak to może kogoś bawić?
jeny, znowu przyszła moda na te zjebane "parodie" wszystkiego co się da?! myślałem, że ludzie z tego już wyrośli po "Klanie" -.- żałosne badziewie
Do dupy. Najlepsza jest pierwsza wersja 32min. Bez problemu można znaleźć na YT. Wstawiłbym ale nie chce mi się ściągać.
Ludzie, ta przeróbka ma już z ponad 10 lat, a tu na górze koleś pierdoli, że "znowu przyszła moda"..
@up
gdy to powstało to @smuxera kogut w kondomie po gnoju nosił....
gdy to powstało to @smuxera kogut w kondomie po gnoju nosił....
Obejrzałem pierwsze 45 sekund i widzę, że humoru w tym będzie zero. Bluzg za bluzgiem i to wszystko. Poza tym gość używa słów, których znaczenia nie zna. Kolejny exodus ich wspaniałej opowieści? W sensie, że co?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów