W postępowej Francji
W postępowej Francji
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie popieram przemocy ale ukry same zapracowały na swoją reputację na świecie
Tak jak polacy mają opinie złodziei i cwaniaków na świecie. To też mają być napierdalani przez murzynów?
Sprawa z 2021 roku. SPRZED wojny niewyedukowane ciołki
,czemże się różni toki polok od murzyna?
Polok mniej śmierdzi i pracuje
Rzad ukraiński nie uciekł przed wojna. Polski spierdolil od razu. Taka różnica.
Jak stary dobry Abraxus dopierdoli do pieca, to nie ma chuja we wsi
i media będą o tym milczeć a gdyby zginął tam Ukrainiec to wszędzie by o tym gadali, dlatego jestem za tym by im nie pomagać, jak chcą wolności niech walczą u siebie za kraj a jak nie to niech się poddadzą
ty tępa kurwo, aż się chce żeby i nas najechali i takich skurwieli jak ty nie dopuszczać do opuszczenia granic albo zeby za granica cie tak traktowali. jebana kurwo
morda ruska kurwo, nadajesz sie do ssania paly swojemu panu albo do piachu
morda ruska kurwo, nadajesz sie do ssania paly swojemu panu albo do piachu
Ciekawa data założenia konta
I co? Francuzom też zrobili Wołyń? O czym ty pierdolisz?
ty tępa kurwo, aż się chce żeby i nas najechali i takich skurwieli jak ty nie dopuszczać do opuszczenia granic albo zeby za granica cie tak traktowali. jebana kurwo
Zamknij ta upadlińska pizde
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów