W postępowej Francji
W postępowej Francji
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Polacy uciekali w trakcie zaborów i wojen, a teraz Ukrainiec nie może ? Przecież do Francji Mickiewicz zwiał, i co? Też miał obskoczyć łomot, bo tak ?
I to jest najbardziej racjonalny komentarz , a nie te wysrywy onucy czy innych miłośników sracza przy kurniku czy jak to tam nazywają ruskiego miru , a wszystkich drących wlyń bandera na front od okopów - jeżeli nie rozumieją, że albo my albo oni to niech sami się przekonają gdzie za swojego gównianego życia chcą być.
Polacy uciekali w trakcie zaborów i wojen, a teraz Ukrainiec nie może ? Przecież do Francji Mickiewicz zwiał, i co? Też miał obskoczyć łomot, bo tak ?
Tylko za Polakami nie musiała stawiać się cała europa, a raczej jej liderzy.
Bardzo dobrze, walczyć za swoją UPAdline a nie podróżować sobie po Europie na czyjś rachunek
debilu skończony - to 14-latek.
moze [o ile bedziesz mial bachora] to niech twoj dzieciak pojdzie na wojne?
ty sie zastanawiasz wąski mózgu co bredzisz ?
u niektórych polaczków miłość do Polski przejawia się tylko i wyłącznie w nienawiści do kogoś,nawet nieznanego,
czy to do mitycznej UPA czy coś innego,czemże się różni toki polok od murzyna?
mitycznej? człowieku na wszystkich filmach na yt banderowskie flagi
tak
Kurwa, seryjnie mi wstyd za was kurwiska, ha tfu!!
Pomagając Ukrainie w walce z czerwonym rakiem w pierwszej kolejności dbamy o nasz polski interes bo dla nas najważniejszy jest upadek Rosji jako projektu imperialnego który jest graczem w tym co się dzieje w Europie. Ot co.
Polskie antyukraińskie kurwy (najgorsze kurwiszcza intelektualne jakie nasza piękna ziemia wydała na świat, na równi z komuchami) wolą czarnym nigerom przyklasnąć gdy ci w stadzie okładają sąsiada młotkiem.
Kurwa, seryjnie mi wstyd za was kurwiska, ha tfu!!
piwo dałem przez pomylke... coooo? upainca? XD ogarnij łeb
Taki stary koń to powinien być na froncie co najmniej od 2 - 3 lat.
Kolejny powód do dumy polskich robaków. Wysyłanie własnych dzieci na smierć w powstaniu.
Kolejny powód do dumy polskich robaków. Wysyłanie własnych dzieci na smierć w powstaniu.
Twoj stary na pewno jest polskim robakiem, Ty raczej też a czy inni są? no nie wiem szukaj robali w swoim chlewie(czyt. domu rodzinnym) sprawdz czy twoja stara ten karaluch nie lazi po suficie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów