📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Oponka napisał/a:
to, że zostawię nienawistny komentarz, że "chujowy materiał" niczego nie zmieni, moderacja ma to w ..... <tu wstaw odpowiedni wyraz>
ten portal niszczą pipki, które dają piwa takim materiałom
i hejterzy, więc zluzuj trochę
Dawanie piw materiałom, których nie powinno być na sadolu to główna sprawa, wiadomo (sadistic jest chyba ostatnim miejsce, na którym szukałbym kabaretów... ), ale pisanie "nie podoba się to scrolluj dalej" to coś jak akceptacja parady zboczeńców na zasadzie "nie podoba się to odwróć wzrok", zresztą co tu będziem pierdolić jak połowa sadola albo i więcej daje piwa "byleczemu" byle dać piwo, a jeszcze inni na zasadzie "fajne, piwko" traktują co drugi materiał.
Jeśli "hejter" to osoba mająca własne zdanie to tak, jestem "hejterem".
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów