📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ehh.. liczyłem że pójdzie na czołówkę z innym samochodem albo chociaż z innym rowerzystą
ABS off
oj drifta ćwiczył. czepiacie sie.
Tak jest jak się ABS'ów nie ma
fajnie po takiej dróżce pojeździć
Tak to jest jak idiota hamuje albo z całej siły albo wcale i to jeszcze tylnym hamulcem.
Coś mu nie wyszło a ja nawet wiem co-tak jak on to robił to każdy by się wyjebał przy czymś takim masę przenosi się na przednie koło i balansuje biodrami, kierownica służy tylko do lekkiej kontry...to i tak miał dużo szczęścia że nie wyjebał się za pierwszym razem i go coś nie zmieliło(ale zmielić mogło też przy drugim 'drifcie')
Tak to jest jak chcesz driftować rowerem . . .
To ja się przyjebie, ktoś musi.
Nie można było przyciąć filmu kurwa?
Nie można było przyciąć filmu kurwa?
po pierwszym razie już miał kapcia za drugim hamował samą felgą, dlatego wpadł w taki poślizg
To jest rower szosowy a opona w takim rowerze przylega do ziemi szerokością 1-1,5 cm więc dziwne żeby sie nie wyjebał przy takiej prędkości ... sam mam rower szosy i przy 35km/h nie zatrzymasz się szybko bez utraty przyczepności Fizyka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów