Chciał ją ująć urokiem osobistym jednak widocznie nie przypadł jej do gustu więc uciekła do rzeki porzucając odzienie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Jebane gwałcące brudne ciapackie szmatogłowe gównojedzące kozyruchające ścierwo POD GILOTYNĘ! Pierdolony śmieć mnie wkurwił.
saves napisał/a:
Zachowanie typowe dla książąt Orientu. Kazia Szczuka approved.
Kazie to bym im tam z chęcią dobrowolnie wysłał. Oczywiście zanim tam trafi to bym ją niczym szewczyk dratewka wypchał materiałami wybuchowymi, zapalnik w psite i akcja.
Mam nadzieję, że te dziewczę ma brata, a brat ma karabin.
A to jakaś cipa nagrywa, czy mi się tylko po głosie wydaje ?
E tam gadacie. Ma 18 naste urodziny , a tradycja u nich glosi ze musi w ten dzien zażyć kąpieli.
Koleś Chciał dobrze, piwo dla niego
Koleś Chciał dobrze, piwo dla niego
zacznijmy od tego że jestem bardzo tolerancyjny, ale mam taką ochotę przypierdolić dla tego zjeba, aż się wkórwiłem
NIECH se rucha ciapak koze a nie chuja wsadza tam gdzie nie może
NIECH se rucha ciapak koze a nie chuja wsadza tam gdzie nie może
Cóż za brak zrozumienia dla tamtejszej kultury i zasad społecznych.
Tyle Was edukują, oświecają i tłumaczą o multikulturowości a tu jak krew w piach!
trorek napisał/a:
zacznijmy od tego że jestem bardzo tolerancyjny
Bo sadole - ogólnie większość polaków - są bardzo tolerancyjnymi ludźmi, tylko pod względem tej oryginalnej, prawdziwej definicji tolerancji, która ma swoje granice.
Źle to odbieracie, na filmie nie chodzi o żaden gwałt. Po prostu w domu nie mogli już zwyciężyć smrodu. Najgorsze, że po kąpieli biednej dziewczyny jebać tam będzie dalej.
Do wody już za nią nie wszedł, bo jak wiadomo brudasy się jej boją.
sam bym tego brudasa wyruchał w dupę na chama i spuścił mu się do mordy, po wszystkim bym go przywiązał za nogi jak świnie i robił by za worek treningowy u mnie w klubie...... potem jeszcze żywego i przytomnego nakarmił bym gównem, obszczał mordę i wytarzał w soli (żeby rany piekły). Na koniec wsadził rurę w dupę 80mm i wlewał wrzątek w jelita żeby skur***na z bólu wyginało, z pękniętych poparzonych jelit powinna się wydostać treść do otrzewnej.... umierał by długo....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów