📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Każdy się tak nabija, że uciekał starą "BeEmKa" a tak naprawde same felgi są droższe niż niejeden Lanos tutejszych. Nie wspomnę o Vce, która jest pod maską.
Auto musiało iść na części tyle, że zrobił to alkoholik amator
Auto musiało iść na części tyle, że zrobił to alkoholik amator
Enough napisał/a:
''MOJE ORYGYNALNE RADYJO Z BEEMWU SPRZED 30 LAT JEST WARTE WINCYJ NIZ WASZE SAMOCHODY''
if you know what I mean
Obrazek
Pamiętamy dokładnie
A to szło jakoś tak:
Cytat:
Moje e30 kosztuje więcej niż wasza skoda z 2014 roku, więc tam pizde zamknijcie hejty jebane.
PS.Manson_ moje oryginalne radio z 1989roku jest więcej warte niż twój plecak wyjebany podręcznikami, więc radzę budzik nastawić
Hue hue hue.
To jest 540i 4.4 V8 286 koni lub w co wątpię rzadziej spotykane 535i 3.5 V8 235 konne więc miał czym uciekać i to z zapasem. Po ubiorze bohatera widać, że to dopiero co od traktora z pola wyrwany Sebiks typu AGROSEBA. Nawet jak jechał asfaltem to ciągnęło go na pole Wpuścić chamstwo na salony...
Śmiejcie się, ale w dobrym stanie i z małym przebiegiem takie cacko parę złoty kosztuje.Są to już youngtimery więc tylko będą drożeć.
No ten był dojebany
vany nie sa takie słabe sam smigam nowym i idzie sie pobujać
teraz chyba ucieczka przed policjantami to chyba jest z automatu już wyrok. mam racje? czy jeszcze to nie wyszło. Ten geniusz chciał jeszcze rozjechać policjanta
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów