Stwierdzili że lepiej zginąć na swojej ziemi niż na ukraińskiej!!
Ale to właśnie ukraińcy, bo u nich jest milicja. U ruskich od kilku lat jest policja.
Pełno ukraińskich patriotów uciekło do Polski, żeby uniknąć pewnej śmierci na froncie za interesy amerykanów. Zobacz ile młodych ukraińców spaceruje po polskich miastach delektując się polskim socjalem.
Ale to właśnie ukraińcy, bo u nich jest milicja. U ruskich od kilku lat jest policja.
Pełno ukraińskich patriotów uciekło do Polski, żeby uniknąć pewnej śmierci na froncie za interesy amerykanów. Zobacz ile młodych ukraińców spaceruje po polskich miastach delektując się polskim socjalem.
Znajomy z kamienicy obok wrócił do Ukrainy, udał się do punktu poboru, gdzie usłyszał, że ma siedzieć na dupie i czekać na telefon. Jak mięska armatniego braknie, to zadzwonią. Więc siedzi na dupie i składa meble w miejscowej fabryce aby mieć co mordy wsadzić.
Pokaż mi ruski parchu gdzie na tym nagraniu jest słowo "milicja"
Warto się tek kurwic za kilka kopiejek?
Jeśli ja jestem ruskim parchem to znaczy, że ruski parch potrafi lepiej pisać po polsku, niż ty polski patrioto kochający Banderę
Warto się tek kurwic za kilka kopiejek?
Piszę swoją opinię pro bono, ale bardziej by się opłacało za ruble, niż jak wy za chrywny, których kilogramy trzymają pod kantorem wasi rodacy i proszą, żeby to ktokolwiek wymienił na jakąkolwiek walutę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów