📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Gdyby napastnik był bardziej zdeterminowany to da Silva dostałby kilka kulek ale widocznie chciał tylko ograbić nie zabić
to był napad rabunkowy z nożem by uzyskać środki na pistolet... nie można mieć wszystkiego od razu...
~Halman napisał/a:
to był napad rabunkowy z nożem by uzyskać środki na pistolet... nie można mieć wszystkiego od razu...
Wątpię
Ups. cos poszło nie tak. Poza tym samo to wideo to jeden z lepszych tutaj momentów akcji z jakim się potkałem na tym forum. Mistrzowski manewr, aż trzyma w napięciu.
phrontch napisał/a:
Ładny unik da Silva zrobił
Pojebało Ci się (pewnie dlatego, że są w kaskach); da Silva to napastnik, a unik zrobił pan dos Santos.
Co za pajace, plecak ma na plecach wielkości szafy z łupami a tym jeszcze mało hahaha
W miedzyczasie pizze rozwozi.
Tak dojebał gazu że prawie wyjebał sie na trawsku. Ale nie ma co sie dziwić w końcu adrenalina jest jak ktoś mierzy do ciebie z klamki.
Ja pierdole jaka tam jest dzicz. Czemu muryka tam nie jebnęła ze 3 atomówek a zamiast tego pizdneła w japonie ? Dzisiaj brazylia byłaby normalna a w japoniii mniej ośmiornic służyłoby za kolonoskopy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów