...i upadek z dużej wysokości.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:33
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No debil...
Mógł sobie spokojnie poczekać w rogu tego balkonu, to wybrał skok życia.
Brawo!!!
Potrzeba nam wiecej takich odważnych decyzji!!!
Brawo!!!
Te krzyki na pewno go zdopingowały i być może chłop nawet jako tako wylądował i żyje....w tamtym świecie xD
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
No debil...
Brawo!!!
Na tym balkonie jest już ogień, więc pewnie nawet w rogu jest taka temperatura, że w kilka minut by był medium rare. Ale fakt, że wybrał zbyt szybką metodę ewakuacji.
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
No debil...
Brawo!!!
Specjalista internetowy...
Ah! To zupełnie inaczej "smakuje" jak się wie, że ta osoba wcale nie chciała skoczyć (w porównaniu do większości), nie? Tak bardziej wykwintnie, wysublimowanie...
lot na tyle długi, że można się zastanowić nad kilkoma sprawami zanim zgaśnie światło
Brawo!!!
Masz rację, potrzeba nam takich odważnych decyzji. Także zrób na przysługę i sprawdź proszę to swoją hipotezę na temat staniu w rogu balkonu podczas pożaru w mieszkaniu.
Tyle rzeczy mógł zrobić lepiej. Mógł nie wzniecać pożaru jak skończony debil, ale to mu można jeszcze wybaczyć. Mógł po prostu zejśc na balkon poniżej, zamiast skakać na sam dół. Wreszcie mógł po prostu sobie zbiec po schodach. Ale jak ktoś ma IQ ameby to może i lepiej, że spadł.
Już się bałem że nie zdoła uciec przed śmiertelnym ogniem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów