Kolejny pijany rusek za kierownicą.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ci z fsb widzę, że na bogato driftem niczym porucznik borewicz ! Aaa właśnie bym zapomniał oni w polonezie ?
Widzę, że oszczędnie ruskie w Ładzie wymieniają klocki tylko w jednym kole.
Jakie profesjonalne zabezpieczenie miejsca incydentu. Brawo
MaksiKing napisał/a:
Ci z fsb widzę, że na bogato driftem niczym porucznik borewicz ! Aaa właśnie bym zapomniał oni w polonezie ?
Śmiejcie się z ruskiej techniki z lat 80-tych produkowanej ponad 30lat, ale w porównaniu z naszym Polonezem to i tak był a przepaść na niekorzyść Poloneza. Siedziało się w tym za kierownicą jak w normalnym samochodzie , a nie jak w wózku widłowym.
Ajot napisał/a:
Śmiejcie się z ruskiej techniki z lat 80-tych produkowanej ponad 30lat, ale w porównaniu z naszym Polonezem to i tak był a przepaść na niekorzyść Poloneza. Siedziało się w tym za kierownicą jak w normalnym samochodzie , a nie jak w wózku widłowym.
Z tej przyczyny, że ruSSKie syny blokowały polskie technologie, Siriuz powie, że to nieprawda, ale niestety tak było
0to napisał/a:
ten filmik patrząc po wozach to z 1993 ,czy 2023 ?
Jak tak dalej pójdzie, to u ruskich będzie jak na Kubie. W 2043 puścisz ten filmik i też będzie aktualny
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów