Widziałem rózne sposoby na ucieczke ale to musze przyznac w wykonaniu czarnuchów jest genialne.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Widziałem rózne sposoby na ucieczke ale to musze przyznac w wykonaniu czarnuchów jest genialne.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co ten Grzegorz w tym Europarlamencie nawywijał, że musi ratować się ucieczką?
Adameck napisał/a:
Co ten Grzegorz w tym Europarlamencie nawywijał, że musi ratować się ucieczką?
Z małpami? Grzogorz Brązowy prędzej sobie nieobrzezanego chuja gaśnicaą odmrozi niż negrowi pomoże. Szczęść Boże
W pogromcach było , najpierw zrzucasz małe stożki z prętów , potem wylewasz olej a na koniec dym no i koniec pościgu , co ciekawe da się coś takiego w bagażniku zainstalować i uruchamiać zdalnie , zależnie od potrzeby
A kilka minut później blokada drogowa, ale tego już nie nagrali, bo poddali się jak cioty.
smc napisał/a:
To chyba uszczelka pod głowicą. Nie ma się czym podniecać.
Przy uszczelce pod głowica, auto kopcilo by na niebiesko. Tutaj masz biały dym. Wszystko wskazuje na pompę płynu hamulca postojowego
Przy uszczelce pod głowica, auto kopcilo by na niebiesko. Tutaj masz biały dym. Wszystko wskazuje na pompę płynu hamulca postojowego
Na niebiesko to zatarte pierścienie, czyli spalony olej.
Na biało dymi uszczelka pod głowicą, bo to są opary płynu chłodniczego.
Sadol uczy I bawi.
smc napisał/a:
Na niebiesko to zatarte pierścienie, czyli spalony olej.
Na biało dymi uszczelka pod głowicą, bo to są opary płynu chłodniczego.
Sadol uczy I bawi.
Poczytaj trochę. Ewidetnie pompa płynu hamulca postojowego
To chyba uszczelka pod głowicą. Nie ma się czym podniecać.
Pojebie i ci inni to nie uszczelka nie pompa nie pierścienie tylko coś z kołem
Ślepaki nie widzą że oni gaśnicą napierdalają
Nie o tkie zastosowanie gaśnicy chodziło Panu Grzesiowi.
Driver19cm napisał/a:
Poczytaj trochę. Ewidetnie pompa płynu hamulca postojowego
Ale ja wiem, że postojowy jest pneumatyczny, to się wkręciło na praktykach chłopakom z technikum
Driver19cm napisał/a:
Jak jebnie uszczelka od kanału wodnego to nie dym leci tylko para z wydechu wiec biala
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów