📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i co nie ma ręcznego czy co?
@up
w tym modelu volvo nie instalowali
w tym modelu volvo nie instalowali
Wujek miał kiedyś volvo, po wyjęciu kluczyka ze stacyjki podczas jazdy kierownica nie zablokowała się, więc fake :d
Curtis napisał/a:
Wujek miał kiedyś volvo, po wyjęciu kluczyka ze stacyjki podczas jazdy kierownica nie zablokowała się, więc fake :d
Złamanie blokady to kwestia kilku sekund - wystarczy odrobina siły
Dobrze, że to volvo nie było granatowe, bo bym musiał przez okno wyglądać
W 2001 roku mój Ojciec kupił taką nową żółciutką V40. Wspaniałe autko
no jo bo hamulce też się blokują jak nie ma kluczyków -.-
jak z tym kawałem o tej zmianie kasku przy 200km/h na motorze może hamulce nie sprawne ale zawsze można się zatrzymać redukcją biegów -.-
jak z tym kawałem o tej zmianie kasku przy 200km/h na motorze może hamulce nie sprawne ale zawsze można się zatrzymać redukcją biegów -.-
Bobikufel napisał/a:
no jo bo hamulce też się blokują jak nie ma kluczyków -.-
Jak nie wierzysz, że hamulce bez wspomagania (przy wyłączonym silniku) praktycznie nie działają to z chęcią zafunduje Ci bilet do USA i zepchnę w dół jakiegoś kanionu bez kluczyków , żebyś mógł się przekonać Reszta sadoli będzie zachwycona efektami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów