Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale to typowa rekacja, gdy bylem mlody czesto gralem w pile, pewnego dnia wywrocilem sie tak niefortunnie, ze spadajac na przedramie zlamalem kosc. Po glebie koledzy przyszli, spojrzeli na reke..(ktora troche zdeformowana wygladala fatalnie) ubrali bluzy i poszli do domu haha, w 30 sekund nie wiedziac jeszcze za bardzo co sie stalo bylo po meczu a ja na boisku siedzialem sam
Ale to typowa rekacja, gdy bylem mlody czesto gralem w pile, pewnego dnia wywrocilem sie tak niefortunnie, ze spadajac na przedramie zlamalem kosc. Po glebie koledzy przyszli, spojrzeli na reke..(ktora troche zdeformowana wygladala fatalnie) ubrali bluzy i poszli do domu haha, w 30 sekund nie wiedziac jeszcze za bardzo co sie stalo bylo po meczu a ja na boisku siedzialem sam
Niech zgadnę: Wybierali cię ostatniego i stałeś na bramce...
Hahah, reakcje mlodziezy sa zajebiste gosc na hulajnodze spierdolil, rzut recznikiem, trzeci ubiera bluze bo juz chyba czas do domu
Kwestia jakości znajomych. Jak ja kiedyś złamałam nogę w wieku 10, może 11 lat to mnie zanieśli do domu. Co prawda zostawili na jednej nodze na wycieraczce i zwiali, bo chyba się reakcji rodziców bali, ale nie zostawili byle gdzie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów