Według informacji ze strony LiveLeak sytuacja nie wydarzyła się w Rosji, a w Kazachstanie. Marka samochodu to Mercedes, za kierownicą był 41-letni kierowca. Po zderzeniu został przewieziony do szpitala, gdzie mimo usilnych prób uratowania mu życia, zmarł.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Z gwiazdą na masce ciężko nie trafić...
Dawno tak dobrego filmu z kamerki nie mieliśmy ...
Pewna rosyjska strona podaje, że potrącony pieszy i pozostali uczestnicy zderzenia przeżyli, sprawca faktycznie zmarł
facetowi God Mode się włączył.
iddqd i ty też jestes bogiem
w tle muzyka "...Don't hurt me, no more"
iddqd i ty też jestes bogiem
w tle muzyka "...Don't hurt me, no more"
Mercedes W140, kierowca pewnie nie miał pasów, trudno jest zabić się w tym aucie, ostatni prawdziwy bardzo solidnie zrobiony Mercedes.
haha wykurwił wkońcu. Szkoda tylko tych ludzi ale jeszcze pewnie po filmie dostanie wpierdol
podoba mi się koncepcja montażu z użyciem telefonu i windows media playera
po numerach już by go doszli ale widocznie obawiał się bardzo czegoś skoro tak spierdalał, ciesze się że wyjebał dzwona, nie ciesze się że nie przeżył i że innych poranił
Opis ta zrobiony, że wynika z niego że to koleś w mercedesie zmarł. Chyba z polskiego za dobry to nie jesteś.
Cofam to co napisałem. Obejrzałem filmik do końca :DDD My bad.
Cofam to co napisałem. Obejrzałem filmik do końca :DDD My bad.
Pewnie był zajęty machaniem głową do piosenki Haddawaya i nie miał czasu prowadzić.
Nie dziwne, że zmarł :p
Od 2:41 do końca filmiku, zderza sie z autem jadącym z przeciwka, aż 5 razy! Nikt by tego nie przeżył
Od 2:41 do końca filmiku, zderza sie z autem jadącym z przeciwka, aż 5 razy! Nikt by tego nie przeżył
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów