📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
E tam wypadek, marna kolizja. Jak ucieka po takim uwiecznieniu facjaty i w kraju zasianym CCTV to tym lepiej - dodatkowy paragraf, regres z ubezpieczenia...
Diśc szybki wóz ciekawe co pod maską bylo
Jaki ciapak taki colin mcrae.
Daster napisał/a:
wygląda na Subaru, napęd na 4, dobry silnik,
czekałem aż mu odpadnie zderzak z tablicą, niestety
Daster napisał/a:
To Subaru Impreza I. Klepane do 2000 roku, fajne wozidło. Pod maską najprawdopodobniej siedzi 2.0 czterocylindrowe turbione - 211 KM (turbione mają specyficzny dźwięk "bulgot" ze względu na kolektor różnoodległościowy), chyba, że się bawił w tjunera i do wolnnossaka sobie zrobił taki.
Subaru Impreza model (GC) GT 211KM EJ20G, chyba ze import z JDM co zdarza się często w UK z racji RHD , tam były WRX z 280KM z tym samym blokiem ale inną turbiną i tłokami o większy stopniu sprężania. Szkoda śwniki na takiego ciapaka , ale tak to wygląda właśnie na wyspach, u nas BMW i Kałdi to samochody dla debili i sebixów z remizy, w UK taka patola własnie lata na Subaru, BMW i Audi
Mi kiedyś ciapak na parkingu, porysował i wyłamał cały tylny zderzak, pomimo nagrania z monitoringu, policja nie chciała zająć się tą sprawą. Znajomemu z pracy, czarnuchy wybiły szybę w samochodzie i ukradli "chip" do przejazdu przez most, też miał nagranie z monitoringu z mostu i policja też nie zajęła się tą sprawą. Powiedzieli to samo co mi "claim insurance".
Ta sadzac z dialekty to na bank UK chyba Wessex
HackerAGD napisał/a:
Subaru Impreza model (GC) GT 211KM EJ20G, chyba ze import z JDM co zdarza się często w UK z racji RHD , tam były WRX z 280KM z tym samym blokiem ale inną turbiną i tłokami o większy stopniu sprężania. Szkoda śwniki na takiego ciapaka , ale tak to wygląda właśnie na wyspach, u nas BMW i Kałdi to samochody dla debili i sebixów z remizy, w UK taka patola własnie lata na Subaru, BMW i Audi
zarób najpierw na kałdi i na bmw i wtedy się wypowiadaj. pewnie sam jeździsz jeszcze mpk .
djpyza napisał/a:
zarób najpierw na kałdi i na bmw i wtedy się wypowiadaj. pewnie sam jeździsz jeszcze mpk .
napinacz z beemy cz innej sraki xD, nawet mi Cie nie zal
Lekko poobijana, silnik jak widać śmiga jak złoto, teraz tylko poczekać aż się pojawi na Coparcie
djpyza napisał/a:
Człowieku na chuj mi te złomy, mam swoją świnkę blobeye STi na zamkniętym bloku EJ207 który miażdży te twoje chuja warte kałdi, koszt samego EJ207 jest większy niż te twoje klocowozy dla bezmózgich yeti.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów