📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
de_sade napisał/a:
Szefie! To czasówka!
Szef jest z pokolenia "Wyścigu Pokoju" a w nim nie było czasówek.
Rozgrywanie wyścigu w takich warunkach to czysty debilizm.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Rozgrywanie wyścigu w takich warunkach to czysty debilizm.
Ty to pewnie jak pada do pracy nie idziesz...
Up
Rowerem nie... kurwa co za dałn.
Rowerem nie... kurwa co za dałn.
pedalarz miał łyse oponki to się wyjebał sknerus jeden
KlinikaAborcyjna napisał/a:
pedalarz miał łyse oponki to się wyjebał sknerus jeden
ja pierdole, następny debil..
Rower wodny.
możecie mi powiedzieć dlaczego zawsze te pedały na rowerach w obcisłych strojach i z rakiem prostaty na starość muszą kurwa zawsze jechać pieprzonym środkiem pasa albo zamiast jechać gęsiego to jadą obok siebie nic sobie nie robiąc z tego ponieważ nie znają przepisów ruchu drogowego? Naprawdę ilekroć wyprzedzam tych zjebów to za każdym razem mam ochotę zrobić tu materiał na harda. I chyba to zrobię, wpierw tylko załatwie sobie jakieś lewe żółte papiery i normalnie będę każdego takiego kretyna potrącał, najpierw potrące a później cofając przejadę drugi raz bo mnie wkurrrrrrwiają niesamowicie.
@adamov
poprostu jestes zjebem ktoremu wszystko do okola przeszkadza. jezdze duzoi nikt srodkiem pasa ani obok siebie nie jezdzi. napij sie melisy debilu i nie wynurzaj sie ze swoimi madrosciami.
poprostu jestes zjebem ktoremu wszystko do okola przeszkadza. jezdze duzoi nikt srodkiem pasa ani obok siebie nie jezdzi. napij sie melisy debilu i nie wynurzaj sie ze swoimi madrosciami.
stricker10 napisał/a:
@adamov ... jezdze duzoi nikt srodkiem pasa ani obok siebie nie jezdzi...
to chyba kurwa w jakims lesie pod ukraina jezdzisz, bo napewno nie po ulicach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów