Do wszystkich radiowozów! żółta tysiąc dwójka nie zatrzymuje się na podawane sygnały, utworzyć blokadę!!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Do wszystkich radiowozów! żółta tysiąc dwójka nie zatrzymuje się na podawane sygnały, utworzyć blokadę!!
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ekscytujace, jak ksiazka telefoniczna....
żółty tramwaj, żółte papiery motorniczego?
Ale mi się superman włączył. Już sobie wyobraziłem jak wyprzedzam go, wjeżdżam przed niego i delikatnie wyhamowuję. Później przypominam sobie czym jeżdżę i o wszystkim zapominam.
Smiejecie sie ale w Poznaniu byl taki przypadek.
Na petle zajechal tramwaj i motorniczy poszedl na ćmika.Byl to letni wieczor i jego absencje wykorzystal mlody obdarzony fantazja milosnik odzierzy sportowej.
Udalo mu sie uruchomic pojazd i ruszyc w dal.
Sytuacje udalo sie opanowac szybko gdyz juz po 500 metrach przebytej drogi odlaczono prad na tym odcinku.
Gdyby mlodzieniec jednak zdazyl przybyc skrzyzowanie sprawa nabralaby rumiencow gdyz wtedy zdalnie odlaczyc odcinki mozna bylo tylko w bezposredniej bliskosci petli.Dalej musieliby juz scigac go zukiem i odlaczac prad na trakcji:D
Na petle zajechal tramwaj i motorniczy poszedl na ćmika.Byl to letni wieczor i jego absencje wykorzystal mlody obdarzony fantazja milosnik odzierzy sportowej.
Udalo mu sie uruchomic pojazd i ruszyc w dal.
Sytuacje udalo sie opanowac szybko gdyz juz po 500 metrach przebytej drogi odlaczono prad na tym odcinku.
Gdyby mlodzieniec jednak zdazyl przybyc skrzyzowanie sprawa nabralaby rumiencow gdyz wtedy zdalnie odlaczyc odcinki mozna bylo tylko w bezposredniej bliskosci petli.Dalej musieliby juz scigac go zukiem i odlaczac prad na trakcji:D
Na początku myślałem, że to Szczecin :O
Kurwa w środku pewnie Sandra Bullock z Keanu Reevesem utrzymują prędkość, żeby bomba nie wybuchła, a głupia policja jeszcze próbuje ich zatrzymać.
Mógł uciekać poza miasto
A już myślałem, że nie doczekam się szczęśliwego zakończenia, że w nic nie walnie.
Nie wierzę... Dopiero co ściągnęli w pełni sprawne używane tramwaje z Austrii/Niemiec/Szwajcarii (nie pamiętam dokładnie). Między innymi ten właśnie egzemplarz. Pojeździł u nich kilka miesięcy i już hamulce nie działają...
Chyba że się mylę, ale to musi być to.
Chyba że się mylę, ale to musi być to.
A ja mam wrażenie, że wkurwił się na tych wszystkich debili, którzy wjeżdżają choćby częścią swoich aut na torowisko. Należało im się
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów