📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kod:
Przedstawiamy profil :: <br>
[Shadow] Płeć:Mężczyzna<br>
<br>
[b]Postów: 1, Tematy: 0, Ankiety: 0[/b]<br>
Milcz.
Proximate napisał/a:
Kod:Przedstawiamy profil :: <br> [Shadow] Płeć:Mężczyzna<br> <br> Dołączył: 2012-07-19, 22:11<br> [b]Postów: 1, Tematy: 0, Ankiety: 0[/b]<br>
Milcz.
A Pan Hipokryta dziennikarstwo skończył w ubiegłym roku widzę.
Proximate napisał/a:
Kod:Przedstawiamy profil :: <br> [Shadow] Płeć:Mężczyzna<br> <br> Dołączył: 2012-07-19, 22:11<br> [b]Postów: 1, Tematy: 0, Ankiety: 0[/b]<br>
Milcz.
Nie rozumiem.. to, że nie mam żadnych tematów/dołączyłem wtedyczywtedy zabrania mi krytykować "chujowe" żarty, czy spinka o to, jak bardzo kreatywny i jak dużo wnoszący był ten komentarz?
A żart mnie nie rozbawił, więc śmiem twierdzić "chujowy"!
Bo kurwa ten kawał brzmi dobrze tylko w oryginale po angielsku
- You are like summer.
- Hot ?
- No class.
- You are like summer.
- Hot ?
- No class.
Wy się kłóćcie a ja skomentuję na poziomie.
Chujowe.
Chujowe.
No bez jaj, ten skurwiel bezczelnie się powtarza, a Wy mu dajecie piwa ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów