dla księdza zawsze piwo! żeby mu się wymieszało z winem! żartuję! antyklerykalizm to odchudzone lgbt i zasługuje na pogardę.
Zmień leki bo te twoje już przestają działać ... W poniedziałek masz znowu lekcje online to się trochę odstresujesz ...
tak powinni weryfikować kapłanów, czy nie są frustratami seksualnymi. Gościu powinien sobie zwalić, żeby mu przeszło.
P.S. Ten debil jest akurat wykluczony ze stanu duchowego i został przez policję eksmitowany z terenu jakiegoś tam kościoła. Jakoś baranom to nie przeszkadzało, żeby tam przychodzić na msze, a to nie świadczy dobrze o wspólnocie.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
perwersyjnie chcę wiedzieć, czy można takiego księża za***, bo wmawia kobiecie wpierw, że jest równa mężczyźnie, a później mówi mężczyźnie że ma innego pier***ć
Pewnie że można! Pewnie wszystkich chciałybyście zjebać. Nienarodzone dzieci, księży i chuj wie jeszcze kogo.
Idź lepiej umyj gary.
Nie ma to jak dobre rady jak współżyć z żoną z ust homosexualnego pedofila
A ty co, jego kucharką jesteś, że masz takie aktualne informacje.
Jeżeli pęto ogarnęłaś, to siedź cicho i się nie odzywaj.
Cała Europa (wliczając w to ultrakatolicką Irlandię) odstawiła ich już dawno od władzy i od koryta, tylko u nas jeszcze się trzymają stołków. Ale to głównie dlatego, że mamy największy na kontynencie odsetek wiejskiej zacofanej społeczności. Niestety, Niemcy nam wytłukli inteligencję podczas drugiej wojny i to są konsekwencje.
Ale jeszcze kilka, kilkanaście lat i takie okazy będzie można oglądać tylko w psychiatrykach i w filmach historycznych
Rozjebałeś system. Potępić tęczę za występowanie w przyrodzie, bo to sztandar lpgt jest. Ile Ty masz lat, 10?
Tęcza występująca w przyrodzie ma 7 kolorów a nie sześć. Wiedzą o tym dziesięcioletnie dzieci z podstawówki.
Owszem, ale nie każde dziecko z podstawówki wie, ile kolorów ma flaga lpgt. I tyle samo wspólnego ma antyklerykalizm, który występował już średniowieczu, z ruchem lpgt występującym od momentu, kiedy bezstresowo wychowane dzieci doszły do głosu.
antyklerykalizm to jeden z głównych sztandarów lgbt, czego nie rozumiesz?
Byłem aktyklerykalny zanim kurwa twoje LGBTQRTVAGD było modne, także skoro antyklerykalizm jest domeną LGBT, to ty tu jesteś baranem.
Jak już Cię nie akceptuje nikt na tym świecie to trzeba znaleźć sposób aby się przypodobać ch*j w dupe kościołowi i wszystkim religiom. Nie pozdrawiam
ch*j w dupie tobie i twojej rodzinie lewarze
a ten patafian z filmu już tutaj był jak psiarskie go zawijały bo odprawiał pseudo msze chociaż nie powinien, wam się chyba resetuje łeb co 24h
Ty masz ten syndrom. Wśród pedofili jest 0.1% księży, i 40% sodomitów. Musieli cię tam dobrze ruchać za małolata, jak teraz po stronie LGBT jesteś.
Bo ty tak mówisz? Aha, typowy ministrant i jego syndrom sztokh
A atakując nie LGBT, tylko kościół gdzie pedofilów jest najmniej, jesteś po stronie LGBT. Choćbyś nie wiem co tam pierdolił.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów