📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:01

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dla księdza zawsze piwo! żeby mu się wymieszało z winem! żartuję! antyklerykalizm to odchudzone lgbt i zasługuje na pogardę.

plastic napisał/a:
dla księdza zawsze piwo! żeby mu się wymieszało z winem! żartuję! antyklerykalizm to odchudzone lgbt i zasługuje na pogardę.
Bo ty tak mówisz? Aha, typowy ministrant i jego syndrom sztokholmski.
No i c🤬j, ma rację w jakimś stopniu. Jak laska wchodzi w małżeństwo to ma się r🤬ać, a nie, że ojej głowa boli. Potem zdz🤬ko, że mąż ściśnieniowany na dz🤬ki chodzi, bo pół roku go trzyma bez
Jak już Cię nie akceptuje nikt na tym świecie to trzeba znaleźć sposób aby się przypodobać
C🤬j w dupe kościołowi i wszystkim religiom. Nie pozdrawiam

SteinarBjorgvinsson napisał/a:
Bo ty tak mówisz? Aha, typowy ministrant i jego syndrom sztokholmski.
antyklerykalizm to jeden z głównych sztandarów lgbt, czego nie rozumiesz?
Dobrze prawi klecha. Jak nie chce dawać dupy to niech nie wychodzi za mąz. Równouprawnienie k🤬a:
Facet:
-Jest z babą to nie ma zadnych praw
-Odejdzie to ma płacić alimenty
-Zadnych praw do dziecka
Baba:
-Moze zostawic sobie dziecko albo oddac do domu dziecka bez konsekwencji
-Moze dawac dupy na lewo i prawo bez konsekwencji
-500 plus, alimenty i hulajdusza
A k🤬a z takim prawem... kiedyś baba musiała przynajmniej pilnować się z dawaniem dupy a potem szanować chłopa zeby nie zostac z bachorem bez niczego i obowiazek dawania dupy spelniala bo by zdechla z glodu a teraz robią co chcą k🤬iszony i to wina naszych pradziadów ze dali im do tego prawo. Do garów.
Facet:
-Jest z babą to nie ma zadnych praw
-Odejdzie to ma płacić alimenty
-Zadnych praw do dziecka
Baba:
-Moze zostawic sobie dziecko albo oddac do domu dziecka bez konsekwencji
-Moze dawac dupy na lewo i prawo bez konsekwencji
-500 plus, alimenty i hulajdusza
A k🤬a z takim prawem... kiedyś baba musiała przynajmniej pilnować się z dawaniem dupy a potem szanować chłopa zeby nie zostac z bachorem bez niczego i obowiazek dawania dupy spelniala bo by zdechla z glodu a teraz robią co chcą k🤬iszony i to wina naszych pradziadów ze dali im do tego prawo. Do garów.
perwersyjnie chcę wiedzieć, czy można takiego księża za***, bo wmawia kobiecie wpierw, że jest równa mężczyźnie, a później mówi mężczyźnie że ma innego pier***ć
plastic napisał/a:
antyklerykalizm to jeden z głównych sztandarów lgbt, czego nie rozumiesz?
Rozj🤬eś system. Potępić tęczę za występowanie w przyrodzie, bo to sztandar lpgt jest. Ile Ty masz lat, 10?
35i napisał/a:
Rozj🤬eś system. Potępić tęczę za występowanie w przyrodzie, bo to sztandar lpgt jest. Ile Ty masz lat, 10?
Nie tęczę tylko ich 6 kolorową chorągiewkę przypominającą tenczę.
Perwersyjnie będzie szukał zmiany orientacji? Chyba jakiś kryptogej. Serio można być aż tak napalonym żeby zacząć dymać facetów, bo żona mi nie dała? Ja rozumiem że w seminariach to pederastia aż kwitnie z braku laku, ale w świecie takie rzeczy się nie dzieją i z hetero się nie zmienisz w homo.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie