📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
chińskie fejki, ale pelikany łykają
nowynick napisał/a:
W takiej sytuacji wymusiłbym na pannie jakieś ostre jebanie w dupkę z finałem w ustach z połykiem, a rzucił dopiero po akcji
Chuja byś wymusił. Rozpłakał byś się, tyle byś narobił.
nowynick napisał/a:
W takiej sytuacji wymusiłbym na pannie jakieś ostre jebanie w dupkę z finałem w ustach z połykiem, a rzucił dopiero po akcji
No i dlatego zdarzyłaby ci się taka sytuacja, bo musisz wymuszać, żeby dostać =]
nowynick napisał/a:
budź się, zesrałeś się
175 idiotów dających na Sadisticu piwo za filmik z portalu dla gimnazjalistów.
nowynick napisał/a:
Po co? Ona to już wszystko miała od innego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów